Azi discutam despre reducerea afectiunilor articulare cu Kangoo Jumps. O particularitate a activităţilor sportive dinamice constă în posibilitatea apariţiei unor efecte dăunătoare asupra organismului, care în timp, pot duce la afecţiuni dureroase si uneori chiar de lungă durată, în pofida unui antrenament corespunzător şi a utilizării mijloacelor tehnice specializate.

S-au înregistrat numeroase cazuri în care persoane cu disabilităţi, incapabile de a alerga, ca şi consecinţă a unor afecţiuni la nivelul genunchilor sau a unor afectiuni articulare, au redevenit apte pentru sport datorită produsului Kangoo. Acesta este utilizat ca şi adjuvant în procesele de reabilitare în siguranţă, practicate de medici şi terapeuţi. Este vorba despre un program proaspăt dezvoltat, care foloseşte exerciţii Plyometrice. În comparaţie cu sporturile practicate prin folosirea încălţămintei tradiţionale, consumul de oxigen creşte de la 13% la 20% prin utilizarea Kangoo. Prin urmare, Kangoo va fi recomandat acelor persoane, care doresc să atingă un consum energetic ridicat cu un risc scăzut al efectelor negative asupra articulaţiilor şi coloanei vertebrale în timpul exerciţiilor. Efectul negativ, considerat cel mai puternic, este căderea la sol, care este redus în proporţie de pana la 80% (BY UP TO 80%).
Acest nou tip de mişcare crează senzaţia de imponderabilitate ce urmează unei sărituri de pe trambulină, senzaţie care este nu numai intensă şi incitantă, dar permite reducerea considerabilă a uzurii articulaţiilor. Produsul poate fi utilizat de la vârsta de 6 ani, în cadrul programului de Kangoo Kids.

#kangoojumps

ghete-kangoo-jumps-black-pink