Sa va explic cum stau lucrurile: in scoala nr. 12 Herastrau, la orele kangoo jumps, este tot timpul o distractie de zile mari. Nu numai ca imi iubesc grupa foarte mult, dar ne distram teribil impreuna, de fiecare data, la antrenamente. Toate fetele se cunosc, toate socializeaza cu incepatoarele, le ajuta se se integreze, toata lumea impartaseste experientele personale legate de slabit, si toata grupa asteapta cu nerabdare cele trei sedinte kangoo jumps, saptamana de saptamana.
Tot timpul gasesc, in functie de perioada traversata, un motiv pe care sa-l am ca baza, cand fac antrenamentele mai intense, sau incerc sa ridic nivelul grupei. Asa a inceput povestea cu „Vine Craciunul”. In primavara vine Pastele, vara vine concediul, etc, toate motive sa aratam cat mai bine.
M-am gandit sa duc mai departe aceasta motivatie si sa lansez o invitatie si o oferta in acelasi timp, care cred ca o sa va placa foarte mult.

Mai avem aproximativ doua luni pana la Craciun si lansez aceasta promotie pentru ca imi doresc ca toata lumea care vine la antrenamentele mele sa arate perfect de sarbatori. 
Iata despre ce este vorba:

-va inscrieti la sedintele kangoo jumps din sala de sport a scolii nr. 12 Herastrau ( Aviatiei, str. Borsa, nr 27) pana la sfarsitul lunii octombrie.
-optati pentru un abonament de 12 sedinte ( 220 de lei). Va recomand sa veniti de trei ori pe saptamana. 
-tineti un jurnal alimentar de o saptamana, dupa ce incepeti cursurile apoi il trimiteti la programari@dianastirbu.ro
-primiti o dieta ( gratuit)
-in aceasta perioada, pana la Craciun, antrenamentele vor fi sustinute de cate doi instructori, avem invitati minunati si grupa o sa beneficieze de cele mai eficiente exercitii atat pe ghetele kangoo jumps cat si de tonifiere, astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune. 

 

Procesele de slabit cand vine vorba de antrenamentele intr-un grup organizat au rezultate uimitoare. Va asteptam la kangoo jumps!

Persoanele inscrise, are vor beneficia de dieta, trebuie sa posteze cel putin odata pe saptamana o fotografie de la antrenamente, insotita de #vinecraciunul.

semnatura-dianastirbu

promotia-kangoo-jumps-vine-craciunul