Primesc foarte multe solicitari de la parinti pentru programe personalizate de slabit pentru cei mici.
De curand am acceptat sa-i antrenez pe cei mici individual si aceasta experienta m-a facut sa scriu acest articol si sa implementez aceasta idee, pentru ca se pare ca mi se potriveste de minune.
Parintii care au apelat la un astfel de program sunt in cautarea unui mentor, care sa-i determine pe micuti sa iubeasca sportul.
Ma intalnesc cu ei de doua ori pe saptamana si antrenamentele sunt diversificate, cele mai multe axate pe zona cardio oferita de ghetele kangoo jumps. Si cum tot procesul are nevoie de multa atentie, la inceput sunt testati si de la o ora la alta antrenati astfel incat sa reziste cu brio pe ghetele minune.
Ca sa fie interesante orele, avem din cand in cand si sedinte in care ne antrenam alaturi de unul dintre parinti ( depinzand acest lucru si de timpul liber al acestora).

Obezitatea a devenit o problema grava in randul copiilor de azi iar antrenamentul pe ghetele Kangoo Jumps este cel mai bun remediu.

-motiveaza copiii pentru a face activitate fizica; ghetele kangoo sunt atat de  distractive incat ei uita de efortul fizic.

-studii stiinţifice demonstreaza faptul ca minunatele ghete sunt eficiente pentru arderea accelerata a grasimilor. Ii ajuta pe cei mici sa arda mai multe calorii fara sa simta oboseala si sa accelereze metabolismul stimuland sistemul limfatic.

-Kangoo Jumps reduc impactul produs in organism cu 80%, ceea ce este un  lucru important mai ales in cazul persoanelor obeze, pentru ca articulatiile lor  sunt expuse riscurilor de fiecare data cand fac exercitii cardio.

-Antrenamentul pe ghete este  usor de folosit pentru orice persoana cu orice nivel in ceea ce priveste conditia fizica.

Daca va doriti sa achizitionati o pereche de ghete KJ aici gasiti modelele destinate copiilor: https://goo.gl/HFppn2

In afara de antrenamentele pe ghetele kangoo jumps programul s-a dezvoltat si mai mult. Daca cei mici nu se pot acomoda la un antrenament de grup sau intr-o echipa, eu ii pot insoti si ii pot ajuta sa se integreze mai usor. Ca sa dezvolt acest aspect o sa va dau un exemplu: mergem impreuna la tenis, la baschet, balet sau baschet. Totul depinde insa de ceea ce isi doreste atat copilul cat si parintele. Am intelnit cazuri in care parintii nu au timp sa-i insoteasca. Ei bine, de asta am lansat eu programele personalizate. Impreuna descoperim ca sportul este distractiv.

De zona de nutritie, pe langa sfaturile mele, se ocupa d-na doctor Ramona Andronache.

Detalii despre locatie si inscriere:
– e-mail – programari@dianastirbu.ro
-locatie: ( Palatul Universul, et 7, Str Brezoianu , nr. 23-25, langa Mc.Donalds Cismigiu, et. 7).
-sedintele de antrenament se stabilesc de comun acord.
o sedinta costa 100 de lei; la abonamentul de peste 12 sedinte se aplica un discount de 10%.

Detalii mai multe despre programele personalizate de slabit gasiti aici: https://goo.gl/1D3KdT

kangoo-cambridge

kangoo-jumps-la-cambridge