Marimea „XS” pentru kangoo jumps:

Este cea mai mica marime kangoo jumps. Este facuta pentru numarul 35  la picior.

Marimea „S” pentru kangoo jumps:

Daca aveti peste 50 de kg si purtam 37, 38, si 39( in cele mai multe cazuri) si vreti sa faceti o rezervare sau sa comandati ghete kangoo „S” este marimea care vi se potriveste.  In cazul in care purtati unul din aceste numere la picior dar greutatea voastra este mica de 50 de kg atunci aveti nevoie de o gheata marimea „S” cu arcul taiat. De ce taiat? sa va explic: cele doua shell-uri sunt legate de un arc cu trei benzi.

O persoana cu o greutate mica nu are puterea necesara sa apese practic pe ghete astfel incat ele sa o poata propulsa inapoi. Asadar … o ajutam si taiem banda din mijloc astfel incat saritura sa nu fie dura. Marimea „S” se poate deosebi usor de marimea „M” prin numarul clemelor. O gheata „S” are doua cleme in timp ce una „M” are trei.

Ce se intampla daca purtam aceleasi marimi amintite mai sus si persoana are peste 75-80 de kg ? De data aceasta nu mai modificam arcul ci shell-urile. Acestea din urma sunt de doua feluri: Light si Hard:

Se deosebesc prin litera „L” si respectiv „H” cu care acestea sunt inscriptionate.In general ghetele cu marimi mari recum „L” sau „XL” destinate in general barbatilor sunt dotate direct cu shell-urile hard- asta pentru ca acestia au si greutate si putere mai mare in picioare decat femeile.Mai am ceva de adaugat aici…situatie intalnita cel mai des pana acum…doamnele cu numar la picioar foarte mic: 34, 35, 36 si greutate peste 50 de kg. Aici tot ceea ce trebuie inlocuit este captusala cu una de copil, respectiv 1-3 cea mai mica marime a ghetelor sau 4-6 pentru marimea 36 si uneori 37, depinde de calapod.

Kangoo jumps marimea M:

Daca purtati marimea 3 9(depinde de calapod- spun asta pentru ca am intalnit si persoane care poarta 39 si S-ul le vine perfect) 40, si 41 „M” este masura ghetelor dumneavoastra. Si aici trebuie sa tineti cont de greutate…arcul trebuie taiat daca nu aveti 50 de kg si shell-ul trebuie inlocuit cu unul hard daca greutatea este prea mare.

Sper ca v-am lamurit…daca nu, va stau la dispozitie pe e-mail la vanazari@dianastirbu.ro

PS: tie ce gheata ti se potriveste?

Va invit pe shopul ghetelor kangoo jumps unde online va puteti completa datele si comanda perechea potrivita: https://dianastirbu.ro/shop/