Lista mea de melodii pentru stimularea energiei e destul de complexa si diferita. Mai jos aveti cateva exemple. Mi-ar placea sa pun mai multe articole cu acest subiect si o sa si incerc sa fac asta. Mi se cer tot timpul playlist-uri pentru antrenamentele kangoo jumps. Am avut cateva initiative de a pune pe blog compilatii insa nu as vrea sa se repete pentru ca nu avem voie sa comercializam muzica. Si, in afara celor care se antreneaza acasa, cd-urile pot ajunge si la persoane neautorizate care pot sa le foloseasca la salile de fitness. Avand in vedere ca personale care isi cumpara ghete kangoo jumps se antreneaza singure de cele mai multe ori alearga, nu fac coregrafie, melodiile de mai jos vor ajuta ca distanta parcursa de obicei sa se dubleze.
Daca nu ati alergat pana acum pe ghetele kangoo jumps va recomand sa incepeti curand! E vara, cald si toti vrem sa facem mai multe activitati sportive.
Avantajul principal atunci cand folositi ghete kangoo jumps la alergat este evitarea impactului cu solul care de obicei provoaca traumatisme. Daca alergam in adidasi ligamentele in timp au de suferit si pot aparea complicatii. Eu si la competiile mari organizate alerg cu ghete asa ca va invit si pe voi sa ma insotiti.
Le puteti comanda online de aici: https://dianastirbu.ro/shop
lista-mea-de-melodii-pentru-exercitii-cardio

DJ Snake &Lil Jon – Turn Down for What

will.I.am – Feelin’Myself

 

Jason Derulo – Wiggle

 

Tujamo & Plastik Funk – Dr Who!