Cand folosesti ghetele kangoo jumps trebuie sa uiti de diete restrictive!
In timp ce suntem stresati de ideea de a adopta un stil alimentar sanatos, de fapt ceea ce ne preocupa cel mai mult este sa gasim acel element minune, care sa ne faca sa slabim intr-un mod placut. Kangoo Jumps se pare ca este solutia!
Studiile cercetatorilor demonstreaza in mod irevocabil faptul ca ardem mult mai multe calorii folosind Kangoo Jumps in timpul antrenamentelor spre deosebire de alte tipuri de antrenament.

Secretul sta in functionarea sistemului limfatic. Limfa este lichidul care circula in si prin celulele corpului uman, pentru a transporta si elimina toxinele si rezidurile din organismul nostru, pentru a-l mentine sanatos.

Multi dintre noi nu suntem constienti de faptul ca organismele noastre contin de 4 ori mai mult lichid limfatic decat sangele. In orice caz, sistemul limfatic, care este de asemenea si sistemul nostru imunitar, nu este sustinut de o pompare constanta, ca inima, pentru a-si mentine circulatia lichidului.
Acest lucru depinde de cat de multa miscare facem: daca nu facem suficient efort fizic, se ajunge la un nivel ridicat de acumulare a toxinelor, fapt ce ne “otraveste” celulele. In unele cazuri, lichidul limfatic se cristalizeaza, transformandu-se in mult controversata celulita, pe care stim cu totii cat de greu este s-o eliminam.

Antrenamentele pe ghete s-au dovedit a fi cea mai eficienta metoda pentru activarea si sustinerea circulatiei acestei ”pompe” despre care vorbeam, a sistemului limfatic, datorita miscarilor in sus si jos asigurate de Kangoo Jumps. Sistemul limfatic coordoneaza si este in stransa legatura si cu metabolismul nostru. Pe masura ce inaintam in varsta, ne ingrasam tot mai mult, iar slabirea devine un proces din ce in ce mai dificil.

Studiile au demonstrat ca rata metabolica de baza, adica intensitatea cu care corpurile noastre ard calorii, scade pe masura ce sistemul limfatic devine tot mai putin eficient. Folosind in mod regulat ghetele Kangoo, arderile calorice vor fi mai semnificative, fapt reflectat in imbunatatirea tonusului muscular si in controlul asupra greutatii corporale.

Stiati ca antrenamentul pe ghete kangoo jumps e benefic si pentru cardiaci?

Programele efectuate cu ajutorul ghtelor kangoo jumps oferta corpului, in special inimii, un efect aerob rapid. Astfel kangoo jumps poate fi descris ca “un antrenament pentru inima”

 
antrenamente-alimentatie-kangoo-jumps