Pentru sportivii de performanta, antrenamentele indelungate si foarte solicitante din punct de vedere fizic fizic, sunt absolut esentiale pentru a-si mentine conditia fizica, vitalitatea si forta necesara. Cand un astfel de individ sufera o vatamare, fiecare zi trecuta fara antrenament poate compromite semnificativ conditia lor atletica si mentinerea acesteia. Kangoo Jumps, datorita sistemului lor patentat ( brevetat) IPS, reduc  impactul cu pana la 80%, ceea ce pentru atleti sau pacientii cu indeletniciri sportive inseamna sanse mult mai mari de a reveni sau continua antrenamentele la scurt timp dupa operatii chirurgicale sau diferite tipuri de accidentari.

Practicantii si instructorii au descoperit ca pacientii care utilizeaza Kangoo Jumps si-au scurtat considerabil perioadele de refacere si si-au sporit sansele de revenire prin actionarea si armonizarea cumulata a sistemului muscular si a sistemului nervos central.
Foarte multi dintre medicii care asigura recuperarea sportivilor folosesc Kangoo Jumps pentru pacientii lor, datorita reducerii impactului si a beneficiilor multilaterale ale acestor ghete.
Pe de alta parte, timpul de refacere dupa oricare activitate sportiva, asa zisa “ febra musculara” este cu mult redusa prin utilizarea de Kangoo Jumps. E.G. Jody Luther, o instructoare si o  atleta foarte pasionata de maratoane sustine faptul ca atunci cand foloseste ghetele Kangoo in timpul unui maraton, isi revine complet si-si poate continua activitatile profesioale incepand chiar de a doua zi. In schimb, folosind pantofii sport obisnuiti de alergat, are nevoie de cel putin 2 zile de odihna pentru a se putea reface complet.

Sursa: http://kangoojumps.com

Text tradus de Alina Tanase