Obezitatea a devenit o problema grava in randul copiilor de azi. Kangoo Jumps sunt un remediu ideal impotriva obezitatii:

-motiveaza copiii pentru a face activitate fizica; ghetele kangoo sunt atat de  distractive incat ei uita de efortul fizic.
-studii stiinţifice demonstreaza faptul ca ghetele sunt eficiente pentru arderea accelerata a grasimilor; ajuta sa arda mai multe calorii cu oboseala mai redusa si sa  accelereze metabolismul stimuland sistemul limfatic.
-Kangoo Jumps reduc impactul produs in organism cu 80%, ceea ce este un  lucru important mai ales in cazul persoanelor obeze, pentru ca articulatiile lor  sunt expuse riscurilor de fiecare data cand fac exercitii cardio.
-Kangoo Jumps este sigur si usor de folosit de orice persoana la orice varsta si cu  orice conditie fizica.

Programul Kangoo Discovery

Consta in 2 programe create în special pentru copiii de la 6-7 ani cu minim 30 de kg. Ghetele imbunatatesc echilibrul, orientarea in spatiu, coordonarea, rezistenta, simtul ritmului, postura corpului, autocunoaşterea si jocurile în grup. Ajuta la prevenirea obezitatii la copii si la combaterea stresului. Kangoo Jumps ajuta la schimbarea energiei negative in energie pozitiva, în cursul unui antrenament placut şi distractiv, solicitand toata musculatura corpului si concentrare maximă intr-un mod interactiv si inovativ.
Exista doua programe destinate copiilor:

Kangoo Discovery 1: este un program de baza, uşor de practicat la orele de sport. Include jocuri menţinând motivaţia copiilor.

Kangoo Discovery 2:este un program mult mai avansat, unde copiii isi pot imbunatatii abilitatile de coordonare si pot invata coregrafii.

Gasiti ghetele kangoo jumps aici: https://dianastirbu.ro/shop/