Este o realitate, deja cunoscuta, faptul ca ghetele Kangoo Jumps induc o stare euforica instantanee.

La toti cei care incearca prima data antrenamentul pe ghetele Kangoo, se poate observa imediat un zambet larg, exprimare a unei stari de veselie.
Acest lucru se datoreaza faptului ca ghetele trezesc “ copilul din tine”, si iti transmit prin saritura o stare de euforie ( lucru explicat stiintific prin eliberarea imediata de endorfine in corp).
Majoritatea persoanelor care fac sport se simt mult mai bine dupa antrenamente, insa dupa kangoo jumps lucrurile stau foarte diferit.
Oricat de obosit, suparat, trist sau preocupat esti, la antrenamente uiti de toate aspectele negative ale zilei, prin efectul minunat al sariturilor. 

Pentru rezultate vizibile, de durata, sunt recomandate trei antrenamente kangoo jumps pe saptamana cu cate o zi de pauza intre ele. Nu uitati ca va puteti antrena cu mine la Scoala nr. 12 Herastrau (Aviatiei) in fiecare zi de luni, miercuri si vineri: https://dianastirbu.ro/kangoo-jumps-13

Stiati ca sariturile pe ghetele Kangoo Jumps sunt un remediu excelent pentru combaterea starilor de depresie?  Exista si o carte, a d-lui Dr. Morton Walker, in care sunt descrise 30 dintre beneficiile anti-stress ale sariturilor. Se numeste “Sariturile pentru sanatate”.

Detaliul asupra caruia vreau sa insist legat de antrenamentul Kangoo Jumps este ca sariturile sunt protejate de arcurile ghetelor. In acest fel creste densitatea osoasa a practicantilor si coloana vertebrala se intareste.

Antrenamentul cu Kangoo Jumps stimuleaza activitatea de refacere a celulei osoase osteoblaste din vertebre si din structurile osoase ale pelvisului si ale extremitatilor inferioare, care suporta masa corporala. Acest lucru este esenţial in prevenirea osteoporozei, in special in cazul femeilor.

Stiati ca in doar 2 saptamani de stat în spatiu, astronautii pierd aproximativ 15% din masa musculara si osoasa, ca rezultat al absentei gravitatii?
Prin urmare, N.A.S.A. a trebuit sa cerceteze modalitatea de inversare a procesului. In cele din urma, concluzia studiilor este ca “exercitiile prin saritura reprezinta forma cea mai eficienta si eficace de miscare conceputa vreodata de om”


Kangoo Jumps, prin forma lor, incurajeaza o pozitie adecvata pentru a pastra echilibrul si coordonarea in timpul efectuarii exercitiilor aerobice sau in timpul alergarii. Echilibrul din timpul utilizarii ghetelor Kangoo Jumps stimuleaza receptorii mecanici ai coloanei si ai articulatiilor membrelor.
Antrenamentul pe ghete Kangoo Jumps are o influenta pozitiva asupra sanatatii discurilor intervertebrale.

#beneficiikangoojumps #ghetekangoojumps

 

instructoare-kangoo-jumps