Studioul in care au loc antrenamentele personalizate se afla in centrul orasului, langa parcul Cismigiu (  Palatul Universul, et 7, Str Brezoianu , nr. 23-25, langa Mc.Donalds Cismigiu)
Mi-au fost cerute antrenamente kangoo jumps dimineata, in cursul saptamanii si m-am gandit ca e o varianta foarte buna sa facem o grupa exclusivista aici.
Ce inseamna grupa exclusivista? Una constanta, de maxim 7 persoane. Deocamdata o sa ne vedem o singura data pe saptamana, in fiecare zi de miercuri, iar ora o sa o stabilesc in functie de cerintele viitoarelor participante.
Cum va inscrieti? pe e-mail la programri@dianastirbu.ro. Am nevoie de numele vostru si de un numar de telefon. Tot pe mail trebuie sa-mi spuneti si ora la care ati dori sa se desfasoare antrenamentul.
Participarea la clase nu este posibila fara programare.
Stiu ca sunt foarte putetine variante de clase kangoo jumps dimineata in Bucuresti si cred ca o sa va ajute foarte mult aceasta propunere.
Inca un lucru important este ca trebuie sa aveti ghete kangoo jumps personale. Daca inca nu aveti o pereche, vi le puteti procura de aici: https://dianastirbu.ro/shop

Astept inscrierile vostre!

#kangoojumpsdimineata