Programul de slabit cu rezultate rapide si de durata il dezvolt alaturi de o echipa de medici ( un medic nutrtionist, un medic endocrinolog). Cei doi medici impreuna cu mine, in calitate de personal trainer/antrenor personal si dezvoltator de programe personalizate, gasim de fiecare data cea mai buna solutie pentru clientii nostri in lupta cu kilogramele.

Programele de slabit reprezinta sunt eficiente pentru ca integreaza:
-cele mai bune antrenamente – acestea se introduc in program in functie de abilitatile pacientului.
-analize medicale – incluse in pachet.
-dieta personalizata;
-monitorizare atenta.

Cele patru ramuri ale programelor Bye Bye Fat sunt:

antrenamentele personalizate de slabit 
– antrenamentele pentru diabetici
-antrenamentele pentru pacienti cu diverse afectiuni medicale ( cardiaci, recuperare, astm, s.a.m.d)

Ne adresam atat adultilor, femei si barbati, cat si copiilor. Impreuna vom gasi solutia pentru silueta la care visati.

Studioul de antrenament se afla in centru orasului, langa parcul Cismigiu -Palatul Universul, et 7, Str Brezoianu , nr. 23-25). Inscrierile se fac pe e- mail la programari@dianastirbu.ro

Echipa de medici:

  1. RAMONA ANDRONACHE, medic specialist medicina de familie, cu competente in ecografie si nutritie

„Am Absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie CAROL DAVILA, specilalizandu-ma in Medicina de Familie intrucat nimic nu este mai frumos decat sa iti cunosti pacientul in cel mai mic detaliu. Sa fii alaturi de el atat in momentele de fericire, cand isi face analize pentru a avea un copil, cat si in cele mai delicate, cand ai enorma satisfactie ca l-ai ajutat sa isi recapete sanatatea. Nimic nu este mai frumos decat acel moment in care un om vine spre tine, ca medic, sa iti ceara sfatul, ajutorul si sustinerea. Iar eu, ca doctor, fac tot ceea ce imi sta in putere sa ajut.
Medicina de familie este atat de complexa si cu staifactii enorme. Pe langa faptul ca iti cunosti pacientul si ii devii prieten, faci echipa cu toti ceilalti colegi din specialitatile medicinei.
M-am implicat in proiectul FitBoutique intrucat vreau ca toti cei care isi propun sa obtina un corp ideal sa inteleaga cu adevarat care sunt parametrii acestui deziderat. Sa stie ca, in primul rand, corpul perfect este unul sanatos, iar slabitul trebuie facut in baza unor analize medicale si sub supravegherea unor specialisti – medici si antrenori.”

          2. Dr. TATIANA TĂRCIATU, medic specialist dermato-venerologie, cu competente in
Dermatocosmetologie (tratamente injectabile cu toxina botulinica, acid hialuronic, mezoterapie,peeling chimic superficial);
Dermatoscopie
(diagnosticul si monitorizarea leziunilor pigmentare ale pielii);
Laser in Dermatologie; Ecografie Generala

“Am absolvit Facultatea de Medicina, orientandu-ma ca specializare catre Dermato-Venerologie. Pielea este una dintre oglinzile care arata nivelul de sanatate a corpului nostru, pe langa faptul ca este o unealta a frumusetii.
M-am alaturat echipei Fit Boutique intrucat persoanele care doresc sa atinga o greutate optima au nevoie de  trei specialisti: specialistul in miscare, specialistul in nutritie si specialistul in frumusete. Eu ma voi ocupa de partea care va identifica eventualele probleme dermatologice si hormonale, asociate cu surplusul de greutate, si pentru a ajuta la prevenirea aparitiei pielii lasate, a caderii parului si la mentinerea aspectului sanatos al unghiilor. Pielea fara tonus este inestetica si aproape ca anuleaza tot efortul depus pentru a slabi.”

#byebyefat

fit-boutique