Dupa 1 Decembrie telefonul meu a sunat mai mult ca oricand. Cliente noi, cliente vechi, cliente si mai vechi au descoperit si redescoperit pasiunea pentru antrenamentele cu mine, pe ghetele kangoo jumps. Motivul e simplu: luna Decembrie e una apasatoare. Serile de sarbatoare trebuiesc delectate cu rochii spectaculoase si toate doamnele si domnisoarele trebuie sa arate perfect, sa scape de kilogramele depuse de-a lungul anului. Daca au sau nu timp, nu mai conteaza in perioada asta.
Si asa se intampla in fiecare an: in perioada 1 -20 decembrie salile sunt pline, urmand intre 21 decembrie si 4 ianuarie o perioada de liniste totala care anunta o revenire furtunoasa, dupa mesele copioase.
Daca tot nu aveti timpul necesar sa veniti constant la sala am pregatit cateva sfaturi pentru perioada urmatoare, care sa va ajute sa nu va ingrasati si mai tare:

– consumati si mai multa apa ca de obicei. Senzatia de foamne se confunda cu cea de sete foarte usor.

– introduceti in programul vostru matinal 10 min de exercitii cardio. Exemplu: folositi-va ghetele kangoo jumps acasa. E uimitor cat de repede o sa va incalziti si cat de activati o sa fiti toata ziua.

– mancati jumatate din portia primita. E suficient!

-ajutati si voi in bucatarie. In acest fel puteti propune retete cu putine calorii. La mine merge de fiecare data.

-in zilele in care consumati carne incercati sa eliminati lactatele din meniu, si invers.

-nu ratati antrenamentele de grup. Eu o sa fiu prezenta la toate orele kangoo jumps din program.

-mancati legume verzi la toate cele 3 mese importante ale zilei.

-inlocuiti pe cat se poate dulciurile cu fructele.

In curand pun dieta de post despre care v-am tot povestit. Pe curand!

sfaturi-decembrie