Incepand de azi lansez invitatia de a va inscrie la un concurs de slabit. Am nevoie de 4 persoane. Doua dintre ele trebuie sa fie deja cliente in Scoala nr. 12 Herastrau si doua persoane noi, care nu au mai facut niciodata kangoo jumps.

Odata intrate in concurs trebuie sa participati o luna la antrenamentele kangoo jumps ( de 3 ori pe saptamana, in sala de sport a Scolii nr. 12 Herastrau) si sa urmati dieta personalizata oferita de Adina, tehnician nutritionist ( Pagina ta de nutritie).
Pe Adina o gasiti la toate sedintele kangoo jumps care se desfasoara in Scoala nr. 12 Herastrau.
It-ist de profesie dar pasionata inca din adolescenta de nutritie si de conceptul „o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”, Adina a devenit tehnician nutritionist in 2017 dupa ce a aplicat pe propria-i piele multe dintre dietele gasite online,diete care nu au dat rezultatele asteptate. Considera acum ca o dieta buna este numai una personalizata pe preferintele si metabolismul fiecaruia, deoarece numai asa poate deveni un stil de viata care sa ne mentina sanatosi si frumosi.

Premiul consta intr-un abonament kangoo jumps ( 12 sedinte) si planul nutritional pentru inca o luna, dupa ce concursul s-a incheiat.

Pentru concurs am nevoie de patru persoane dispuse sa-si transforme corpul pentru vara si sa invete sa se alimenteze corect.

Reguli de participare:

– va inscrieti pe mail cu doua fotografii recente ( fata si lateral) si cu datele voastre de contact, inclusiv telefon. Trebuie sa stiu cate kilograme aveti in momentul in care se lanseaza concursul.
Este foarte important sa-mi spuneti daca aveti afectiuni sau suferiti de o boala.
Se pot inscrie numai persoanele cu domiciliu in Bucuresti.

–  Detalii despre locatie si program gasiti aici: https://dianastirbu.ro/kangoo-jumps-13.  Singurul cost care implica acest program este achizitionarea unui abonament de 12 sedinte kangoo jumps ( 220 lei)

-la finalul concursului una din cele trei participante o sa fie desemnata castigatoare, pe baza rezultatelor: transformarea cea mai evidenta si numarul cel mai mare de kg pierdute.

– vi se va intocmi o lista personalizata si de monitorizarea vostra se ocupa Adina.

Va puteti inscrie de azi  pe mail la kangoo@dianastirbu.ro. Eu voi alege cele patru finaliste.  Concursul incepe luni, 19 iunie 2017. Voi anunta pe pagina mea de facebook detaliile despre castigatoare.

#concursdeslabit #kangoojumps