Executate pe ghetele kangoo jumps, sariturile dezvolta cel mai bun antrenament. Ele aplica forta si miscare fiecarei celule din intregul corp, acest lucru fiind cel mai eficient mod pentru a deveni mai flexibil, mai sanatos, mai suplu.

Accelerarea si decelerarea care survin din sarituri deremina schimbari majore in presiunea din organism.
Miscarea furnizeaza un soi de masaj celular care amplifica circulatia, deschide vasele de sange, imbunatateste drenarea limfei si intareste peretele celular.

Saritul este cea mai eficienta si convenabila forma de exercitiu ,intarind intregul corp, mareste circulatia, intareste muschii, amelioreaza densitatea oaselor, elimina stresul, imbunatateste sistemul imunitar, inverseaza simptomele imbatranirii.

Stiati ca practicand kangoo jumps cu regularitate se reduce nivelul grasimii corporale? Gambele, coapsele, abdomenul, bratele si sodurile devin mai ferme!

Sariturile executate pe ghetele kangoo jumps stimuleaza metabolismul si ajuta la arderea eficienta a caloriilor.
Antrenamentul kangoo jumps este bun pentru inima intarind-o in doua moduri-
-imbunatateste tonusul si calitatea muschiului in sine
-si mareste coordonarea fibrelor musculare care extrag sange din inima cu fiecare bataie.
Deasemenea diminueaza nivelul colesterolului si trigliceridelor si scaderea tensiunii sanguine.

Cu regularitate sariturile cel putin 15 minute timp de cinci zile pe saptamana protejeaza impotriva bolilor cardiace.

Miscarea in timpul saritului ajuta sa dreneze produsele metabolice reziduale eliminand toxinele acide si stimuland sistemul  limfatic.

Exercitiul fizic este o cale excelenta de a elibera stresul, avand avanajul suplimentar al miscarii repetitive care te transpune intr-o stare de relaxare totala. Ai parte de beneficii numai in timp ce sari dar si mai departe in timpul activitatilor obisnuite.Vei fi mai rezistent la stresul de mediu, fizic emotional si mental.

Saritul permite muschilor sa treaca prin intregul spectru de miscari cu o forta egala ce creeaza o adevarata putere fizica.Imbunatateste coordonarea transmiterii impulsurilor nervoase spre fibrele musculare ceea ce denota ca muschii vor lucra mai eficient.Sarind vei invata sa fii constient de pozitia corpului si sa-ti imbunatatesti echilibru.

Va puteti inscrie la antrenamentele de grup aici – https://dianastirbu.ro/kangoo-jumps-13

#kangoojumps #jump

dianastirbu

diana-stirbu

training

Locatie -Adidas -Mall Baneasa

Foto- Mircea Netea

Make-up- Simona Vasile

#fashionfit