Kangoo acţionează precum un lifting facial natural şi îmbunătăţeşte sănătatea generală

Imaginează-ţi că ţii în mâini un balon plin cu apă în timp ce sari pe patul de acasă. Poţi vizualiza ce se întâmplă cu balonul?
Fiecare celulă din corp se aseamănă cu acest balon. Exerciţiile fizice ce implică sărituri le supun în mod repetat unor tensiuni, din moment ce acestea trebuie să reziste în mod repetat forţei de gravitaţie crescute (atunci când balonul atinge alungirea maximă). În timp, membrana celulei se îngroaşă, prin urmare devine mai fermă şi dobândeşte elasticitate.
Pielea reprezintă o comunitate de celule. Prin urmare, sărind cu Kangoo Jumps cu regularitate, pielea ta devine mai fermă şi mai elastică.
Acum, imaginează-ţi că ţii balonul în mâini în timp ce sari cu ghetele Kangoo Jumps. Observă reacţiile de alungire-comprimare-alungire ale balonului. Aşa cum am menţionat mai sus, fiecare celulă din corp e asemănătoare unui balon mic umplut cu lichid, numit citoplasmă. Săriturile repetate îţi supun toate celulele sub o tensiune uşoară, întărindu-le şi revitalizându-le. Este ca şi cum ţi-ai pune fiecare celulă din corp să lucreze flotări. Astfel, îţi întăreşti în acelaşi timp cele şaizeci de mii de miliarde de celule din corp, toate organele şi toţi muşchii.
Studii ştiinţifice efectuate de NASA arată că exerciţiile de tip rebound (exerciţii ce implică sărituri pe suprafeţe elastice sau ce implică mijloace elastice) sunt cele mai eficiente, eficace şi plăcute exerciţii concepute vreodată.
De cealaltă parte, majoritatea dintre noi nu ştiu că organismul nostru conţine de patru ori mai multă limfă decât sânge. Sistemul limfatic nu se bazează pe o pompă precum inima, ci doar pe mişcările corpului asociate cu forţele gravitaţionale pentru circulaţia limfei. Cu fiecare săritură, Kangoo Jumps amplifică acest proces.

Ce poate face pentru tine antrenamentul cu ghetele Kangoo Jumps:

 

– Dezvoltă musculatura şi îţi conturează silueta în mod natural
– Reduce rapid şi în siguranţă grăsimea / greutatea în exces
– Previne problemele cardiovasculare
– Încetineşte procesul de îmbătrânire (spre exemplu: îşi tonifică pielea păstrează sau reface masa osoasă şi musculară)
– Previne şi corectează multe probleme de sănătate
– Induce stare de bine (combate astfel depresia) şi reduce stresul
– Redă vitalitatea
– Stimulează sistemul limfatic, astfel:
*curăţă celulele, eliminând toxinele dăunătoare
*întăreşte sistemul imunitar
*echilibrează metabolismul

Kangoo Jumps este singurul mijloc pentru efectuarea exerciţiilor de tip rebound?
Puteţi utiliza şi o trambulină, aceasta fiind totuşi statică. Kangoo Jumps reprezintă un concept revoluţionar ce permite libertate totală de mişcare.

Sursa: http://kangoojumps.com

diana-stirbu