Daca va intrebati in ce consta un program de slabit si nu ati participat niciodata la un astfel de antrenament cu antrenor personal, vin in ajutorul vostru cu acest articol.

Am impartit in linii mari categoriile de persoane care  aleg sa faca sport cu antrenor personal:

* Prima -cei care au nevoie de rezultate rapide si vor sa fie monitorizati indeaproape.

* Persoanele ocupate care au un program care nu se leaga de orarul fix al claselor de grup.

* Corporatistii– am fost placut surprinsa cand persoane din aceasta categorie au ales ca in pauza de pranz sa faca sport. Zilnic antrenez la ora 12:00  sau 13:00  astfel de grupuri.

* Cuplurile. Daca au acelasi program aleg sa faca de cele mai multe ori sport impreuna.

* Femeile insarcinate si proaspetele mamici. 

*Persoanele diagnosticate cu diabet.

Studiile arata ca marea majoritate a persoanelor care isi doresc sa slabeasca renunta foarte usor si se demoralizeaza. Antrenorul personal devine mentor si dezvolta cu fiecare client o relatie, lucrand intens  la partea de motivare. In aceste conditii  accelereaza progresul si abandonurile sunt minimizate.
Daca la clasele de grup mai pot simula uneori efortul si uneori te mai poti sustrage cand lucrezi de unul singur lucrurile nu mai stau asa. Atentia este concentrata asupra clientului in cauza si trebuie sa invete sa munceasca pentru rezultate.
Alina Eremia, Sore, Adela Popescu, Radu Valcan, au acceptat invitatia mea de a publica cate o fotografie facuta impreuna in timpul antrenamentelor personale.
Au ales antrenamentele personale de slabit pentru ca au un program incarcat.
Daca optati pentru antrenamente personale ma gasiti zilnic in studioul Fit Boutique ( Palatul Universul, et 7, Str Brezoianu , nr. 23-25). Programarile se fac pe e-mail la programari@dianastirbu.ro
Numeroase persoane ma intreaba care este cel mai potrivit moment sa faca antrenamentele. raspunsul este momentul care iti convine cel mai mult. De aceea programul il vom stabili impreuna.

Iata detaliile programelor personalizate: https://dianastirbu.ro/programe-de-slabit/program-de-slabit

#dianastirburo #byebyefat

Alina-Eremia-imreuna-cu-antrenorul-personal

 

diana-stirbu-si-sore

diana-stirbu-radu-valcan

adela-popescu-kangoo