Antrenamente ON LINE FIT

Ca si voi, sunt o persoana hiperactiva si cu un program extrem de incarcat. Stiu cat de putin timp ne mai ramane la dispozitie ca sa putem face ceva pentru noi. Realmente pentru noi. Am ajuns la concluzia ca, de multe ori, atunci cand spunem “de luni merg la sala” nu tradeaza, in esenta, lenea sau lipsa chefului, ci imposibilitatea psihica de a gasi o alta bresa in si asa limitatul nostru timp liber.

Astfel, cand am gandit programul de antrenamente personale mi-am spus: ‘si daca sala de sport ar fi si acasa?’. Pe cale de consecinta, pentru cei care nu timp sa vina saptamanal la sala, ca sa ne antrenam, am lansat ON LINE FIT – optiunea de antrenamente online.

Tot ceea ce va trebuie este:

  • costumatia de sport,
  • skype-ul instalat,
  • la ora stabilita sa fim online.

Va voi antrena exact ca la sala, si in acest fel va veti beneficia de un program personalizat si daca nu locuiti in Bucuresti.

Cel mai mare beneficiu al ON LINE FIT este ca vine in sprijinul celor care nu locuiesc in Bucuresti. Asa ca, dragii mei, indiferent unde va aflati in tara sau peste granite, daca doriti sa aveti un antrenor personal si sa lucrati exact categoria de exercitii potrivita pentru corpul vostru, eu va astept sa va inscrieti in programul ON LINE FIT (antrenamente personale online)!
On Line Fit este varianta online a programului de slabit, Bye Bye Fat, lansat oficial la inceputul anului 2016: https://dianastirbu.ro/program-de-slabit/program-de-slabit
Este acelasi concept: va antrenati cu mine si primiti dieta de la Ramona, nutritionistul echipei ( detalii despre doamna doctor gasiti aici: https://dianastirbu.ro/program-de-slabit/echipa-programului-de-slabit) si costurile raman identice, un abonament de 8 sedinte costa 800 de lei si cel de 12 sedinte 1200 de lei. Se aplica un discount de 10% in momentul in care abonamentul este platit integral.
On Line Fit vine cu ceva in plus.
Fiecare client primeste si un plan de antrenament pe care poate sa-l urmeze si la sala, daca este cazul. Acest plan o sa fie stabilit in functie de rezistenta voastra la antrenament.

#onlinefit #fitboutique

Antrenamente On Line

diana-stirbu