Daca sunteti fericita posesoare a unei perechi de ghete kangoo jumps si le folositi intens trebuie sa stiti mai multe lucruri despre accesoriile acestora.

  • Captuselile: se spala la 30 de grade si dupa fiecare utilizare se foloseste un spray pentru incaltaminte (va recomand Scholl). Ca si ghetele captuselile se pot cumpara separat pe marimi (XS,S, M, L, XL) pentru adulti – pret 170 lei . Si la marimea kangoo  1-3 dar si  4-6 pentru copii- pretul este identic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Daca utilizati kangoo jumps afara talpa se uzeaza mai repede. Aveti optiunea sa va comandati si acest utilizabil separat. Pretul talpilor de cauciuc este de 115 lei (perechea)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Partea cea mai importanta a ghetelor care trebuie schimbata la timp este arcul disponibil in mai multe culori: roz, negru, verde, albastru, portocaliu. Si la marimea kangoo  1-3 dar si  4-6 pentru copii- pretul este identic. Pretul unei perechi de arcuri este de 95 lei. Daca aveti ghete pentru copii arcul pentru acest model costa tot 80 de lei si este disponibil in 3 culori: albastru, roz si rosu.

 

 

 

 

 

 

  • Daca arcul nu este schimbat la timp se rupe shell-ul. Pretul unui shell este de 120 de lei. ( pretul se refera la bucata- arcul il primiti in dublu exemplar)

 

 

 

 

 

 

Rucsac kangoo jumps black/pink= 145 de lei

rucsac-kangoo-jumps-pink

Rucsac kangoo jumps silver/black= 145 de lei

rucsac-kangoo-jumps-black

 

 

Preturile includ TVA. Comenzile se fac online: https://dianastirbu.ro/shop

#accesoriikangoojumps