Am promis ca revin la antrenamente destul de repede si am pregatit deja programul pentru luna decembrie.  Din ianuarie 2018 sedintele de grup vor fi constante, de 2 ori pe saptamana, atat pentru gravide cat si pentru proaspetele mamici ( antrenamente postnatale). Voi reveni cu mai multe detalii in curand.
Anul acesta reincep antrenamentele dupa 6 saptamani de la operatia de cezariana.  Ma simt foarte bine si imi lipseste foarte mult sportul. Impreuna cu medicul meu am decis sa ma intorc la antrenamente, conditia fiind sa nu depasesc doua, trei sedinte pe saptamana.
Si pentru ca nu am timp deocamdata sa lucrez in particular cu voi ( bebelusul meu are nevoie de multa atentie) am decis sa va invit la clase de grup. Si acestea vor fi exclusiviste, cu maxim 6, 7 persoane pe sedinta.

Clasele de grup se impart in doua categorii:

* antrenamente pentru gravide ( puteti participa la ele daca aveti acordul medicului si ati trecut de morfologia de trimestru 1).
Antrenamentele pentru gravide Fit Mom in Action au fost lansate cu speranta ca impreuna vom reusi sa fim mai active si sa transformam perioada de sarcina in cea mai frumoasa experienta. Pe tot parcursul programului va familiarizati cu exercitii cardio, de tonifiere, pilates, de respiratie, specifice perioadei in care sunteti insarcinate. Totodata veti descoperi rolul exercitiilor de relaxare si va veti pregati perineul inainte de nastere. Detalii despre program gasiti aici: https://goo.gl/pmQZUp

* antrenamente postnatale ( adresate proaspetelor mamici)
Antrenamentul Postnatal Fit Mom a fost creat pentru a clarifica tema indelung dezbatuta a exercitiilor recomandate dupa sarcina. Perioada imediata postpartum este una de vindecare a corpului nostru insa il puteti ajuta sa-si revina intr-un mod activ. Acest program ofera mamelor cunostiintele si instrumentele necesare de recuperare dupa sarcina in conditii de siguranta si eficienta. Mai multe detalii gasiti aici: https://goo.gl/LThn28

Programul antrenamentelor de grup in decembrie 2017:

Sambata 9 decembrie, ora 9.00-10.00 – antrenament de grup pentru proaspetele mamici ( antrenament postpartum) 
Duminica 10 decembrie, ora 10.30- 11.30 – antrenament de grup pentru gravide

Sambata 16 decembrie, ora 9.00-10.00 – antrenament de grup pentru proaspetele mamici ( antrenament postpartum) 
Duminica 17 decembrie, ora 10.30- 11.30 – antrenament de grup pentru gravide  

Antrenamentele au loc in cadrul Palatului Universul,  la et 7, pe Str Brezoianu , nr. 23-25, langa Mc.Donalds Cismigiu.
Inscrierile se fac pe mail la fitmom@dianastirbu.ro sau la tel: 0735.094.374
Pretul unei sedinte de grup este de 50 de lei. Deocamdata nu se fac abonamente. Pentru participare la antrenament aveti nevoie de programare ( pe e-mail sau telefonic). 

antrenamente -de-grup-gravide