Stiati ca revenirea in familie a mamei si a nou nascutului este foarte importanta si ca primele saptamani reprezinta perioada cea mai grea?
Dupa asteptarea lunga de 9 luni, cand bebelusul apare si ar trebui ca totul sa fie minunat, perioada de acomodare este destul de complicata. Fiecare situatie este diferita, dar usor, cu rabdare, in timp se acomodeaza si bebelusul si parintii.

Alaturi de hrana, siguranta si confort, bebelusul are nevoie de iubire, de aceea este bine ca viitoarea mama sa isi tina bebelusul cat mai mult in brate, mai ales in primele trei luni fara frica “de al invata in brate”. Atingerea este prima forma de comunicare cu nou nascutul.

Prima si singura jucarie de care are nevoie bebelusul este chiar mama, el are nevoie sa fie tinut in brate, sa ii auda bataile inimii (care ii sunt atat de cunoscute), sa ii simta mirosul, sa o descopere, sa ii auda vocea si inflexiunile ei. Mai tarziu, aproape orice obiect care pica in mana bebelusului poate devenii o jucarie, pentru ca el va  incepe sa exploreze si sa descopere lumea.

Asa este si in cazul lui Victor, care adora toate echipamentele din studioul Fit Mom. Vrea sa se joace cu orice obiect nou si colorat si antrenamentele sunt foarte distractive pentru el.
Am pregatit un videoclip cu exercitii cu bebelusul recomandate dupa nastere. La filmare eu am 10 luni si 2 saptamani de cand am nascut. Sper sa va ajute si sa va antrenati cu mine acasa.

Ne vedem sambata, 29 septembrie, ora 13.00, la Stay Fit Tei, la o noua sesiune de antrenamente dedicate femeilor insarcinate.
Inscrierile se fac pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro.
Participarea este gratuita, dar locurile trebuiesc rezervate in prealabil. Detalii gasiti aici: https://goo.gl/3JLdE8

#fitmominaction #elevit

exercitii cu bebe

exercitii cu bebelusul