Pentru primul articol din 2018 am pregatit un concurs. Va doresc sa aveti parte de un an minunat si va invit sa-mi urmariti blogul si sa participati la antrenamentele mele. Imi doresc sa continui proiectul Fit Mom in action, sa predau in continuare gravidutelor si sa va pregatesc multe evenimente interesante.
Bebelusul meu a implinit de curand 10 saptamani. Au fost 10 saptamani pline. In continuare are dureri de burta si tot visez la perioada in care o sa-i treaca, De fapt, are si zile bune, dar uneori are crize puternice si atunci ne epuizeaza. Nu mi-am imaginat niciodata ca pot sa am atat de multa rabdare, ca pot sa rezist atat de mult timp fara somn si ca pot sa-l tin atat de mult timp in brate, fara sa-i simt greutatea. Mi s-au dezvoltat sentimente atat de puternice incat parca am fost toata viata mea pregatita sa trec prin asta.
La bebelus observ schimbari in fiecare zi. A inceput sa gangureasca si sa rada mult. Este foarte curios si fascinat de tot ce descopera si parca de la o zi la alta petrece mai mult timp jucandu-se.
Partea in care il alaptez mi se pare cea mai minunata si placuta experienta cu un bebelus. Este momentul nostru si in fiecare zi sunt recunoascatoare ca am reusit sa ajung sa-l alaptez exclusiv.
Daca si voi alaptati exclusiv, trebuie sa stiti ca aveti nevoie si de substante nutritive suplimentare, pentru a face fata cerintelor unui copil. Elevit 3 capsule moi este conceput special pentru femei care alapteaza.
Pe acest fond vine si concursul pe care l-am pregatit pentru voi. Vreau sa va ofer doua cutii cu suplimentele Elevit 3.

Elevit 3 face parte din gama Elevit, liderul pietei de vitamine prenatale in Romania. Exista trei game de suplimente: Elevit 1, Eleit 2 si Elevit 3. 

Elevit 3 a fost special adaptat pentru a asigura suportul nutritional necesar pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului in timpul alaptarii. Acesta sustine, de asemenea, atat energia si vitalitatea mamelor care alapteaza dar si recuperarea postnatala.

Suplimentar, suportul nutritional personalizat oferit de Elevit 3 ofera vitamine, minerale și omega-3, importante pentru dezvoltarea armonioasa a sugarului: acestea susțin dezvoltarea creierului, vederea, imunitatea și aportul energetic.

Elevit 3 contine:

Luteina: sustine dezvoltarea normala a vederii copilului

Omega-3 (DHA): sprijina dezvoltarea sanatoasă a creierului si a vederii

Iodul: sustine dezvoltarea creierului

Vitaminele din grupul B și Fierul: sustin aportul de energie crescut

Vitamina D: ajută la absorbtia calciului

Zincul și vitamina C: sprijina sistemul imunitar al nou-născutului

Dozși mod de administrare:
Se recomandă o capsulă Elevit 3, o dată pe zi. După naștere, poți trece de la Elevit 2 la Elevit 3, care răspunde noilor nevoi nutriționale din perioada postnatală.
Citește prospectul înainte de utilizare.
Nu depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Elevit 3 nu este recomandat persoanelor alergice la uleiuri din pește, pește sau oricare alte produse marine sau persoanelor alergice la soia.
Dimensiunea de ambalaj disponibilă:
Elevit 3 este disponibil sub formă de capsule moi, cutie cu 30 capsule moi pentru o lună de administrare.

Detaliile concursului:

-Perioada de desfasurare:  5-10 ianuarie 2018
-Va puteti inscrie la concurs raspunzand printr-un comentariu la intrebarea: Cate game de sumpliemnte Elevit exista? 
-Concursul are loc pe pagina mea de facebook: https://www.facebook.com/dianastirbu.ro
-Castigatoarea va fi anuntata pe data de 11 ianuarie ora 20.00, pe pagina mea de facebook  si va fi desemnata printr-o extragere, pe site-ul random.org.
-Premiul se va transmite prin curier.

Succes!

concurs-elevit

Regulament:
SECŢIUNEA 1 – ORGANIZATORUL CONCURSULUI ŞI REGULAMENTUL OFICIAL
Organizatorul concursului este SC Sisters Jump SRL(RO28998360, J40/9963/2011, cu sediul social pe Str. Soseaua Chitilei, nr. 212, Ap 12, Et. 4, Bucuresti, Sector 1, Romania)
denumit in continuare ”Organizatorul”.
Participantii la campania promotionala sunt obligati sa respecte toti termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Concursului (denumit in continuare „Regulament”), potrivit celor mentionate mai jos.
Regulamentul de participare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania pe pagina alocata concursului de pe Facebook.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica în totalitate sau în parte prezentul regulament, precum şi de a decide în orice moment încetarea sau modificarea concursului, orice modificare sau decizie de incetare intrând în vigoare după aducerea acesteia la cunoştinţă publicului, in aceeasi maniera in care s-a facut si informarea inititala, prin afişare pe pagina de Facebook
SECŢIUNEA 2 – ARIA ŞI PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul Romaniei în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, exclusiv pe Internet, prin intermediul www.facebook.com.
SECŢIUNEA 3 – CONDITIILE DE PARTICIPARE LA CONCURS
In cadrul acestui concurs se va extrage la sorti un câstigător prin Random.org
La concurs pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul şi/sau reşedinţa în România (denumite în continuare “Participanţi”), cu vârsta de minim 18 ani împliniţi la data începerii concursului, informatii care pot fi demonstrate cu un act oficial de identitate (carte de identitate/pasaport)
SECŢIUNEA 4 – MECANISMUL DE PARTICIPARE. PROCESUL DE SELECŢIE ŞI VALIDARE A CÂŞTIGĂTORILOR
4.1. Pentru a se inscrie în mod valid în concurs, participantul trebuie:
● să fie cetatean roman sau rezident pe teritoriul Romaniei, cu varsta de peste 18 ani la data inscrierii in concurs;
● să fie de acord cu publicarea numelui pe pagina de Facebook; in cazul in care numele unui cont de Facebook nu contine numele real se va efectua o validare suplimentara cu ajutorul unui cod unic printr-un mesaj privat.
● să confirme ca a citit si a inteles prezentul regulament oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta, respectându-l întocmai.
Se vor valida numai inscrierile utilizatorilor care raspund corect indatoririlor din concurs si care ofera datele reale de identificare mentionate mai sus. In cazul in care, in urma verificarilor efectuate de catre Organizator rezulta ca participarea la concurs a fost fraudata sau participantul nu poate fi identificat cu datele inregistrate pe site-ul mai sus mentionat, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din concurs acesti participanti, ori de a retrage acestor participanti premiile obtinute ca rezultat al activitatii lor si/sau sa restrictioneze participarea la Concurs pana la incheierea acestuia.
SECŢIUNEA 5 – PREMIILE
In cadrul acestui concurs va fi ales un singur castigator (desemnati aleatoriu prin tragere la sorti cu ajutorul http://www.random.org/).
Castigatorul trebuie sa urmareasca rezultatele extragerii si sa-si revendice premiul in maxim 5 zile prin comunicarea datelor personale catre Organizator.
Refuzul de a transmite aceste date si/sau de a primi premiul conduce la pierderea dreptului castigatorului la premiu. Desemnarea castigatorului va fi realizata conform indicatiilor de la Sectiunea 4.
Organizatorul nu ofera contravaloarea in bani a premiului castigat. Orice solicitare din partea castigatorului pentru modificarea/schimbarea premiului nu este admisa.
Validarea potentialului castigator al carui nume de identificare a fost comunicat pe pagina de facebook se va face in urmatoarele conditii:
– Participantul selectat drept potential castigator va comunica datele personale si de contact, in termen de maxim 5 (cinci) zile de la data afisarii numelui de identificare pe pagina de Facebook ca fiind potential castigator. Datele personale si de contact vor fi trimise reprezentantului Organizatorului la adresa ce va fi comunicata odata cu afisarea castigatorului. Mesajul trebuie sa contina: numele si prenumele castigatorului, o copie a documentului de identitate, adresa de livrare a premiului castigat, un numar de telefon de contact, precum si o adresa de e-mail valida, cat si link-ul distribuirii concursului pe pagina personala.
SECŢIUNEA 6 – RESPONSABILITATEA
Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere decurgand din acordarea premiului, inclusiv cu privire la plata oricaror daune sau a oricarei alte pretentii de orice natura legate de vreun premiu.
Castigatorul isi asuma intreaga raspundere pentru acceptarea premiului, Organizatorul neasumandu-si nici un fel de responsabilitate pentru orice eventuale consecinte nascute in urma acceptarii premiului sau in legatura cu acesta.
Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare. Reclamatiile referitoare la premiul castigat ulterioare momentului primirii premiului, nu vor fi luate in considerare de catre Organizator. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestei promotii, decizia Organizatorului este definitiva.
Expedierea premiilor va fi efectuata de catre Organizator sau partenerul acestuia la adresa comunicata de castigator. Taxa de livrare va fi suportata de Organizator si/sau partenerul acestuia. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite in derularea competitiei. Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a email-ului, fie in cazul Facebook.com, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.
SECTIUNEA 7 – PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului, conform legislatiei in vigoare.
SECTIUNEA 8 – LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu il vor inainta spre solutionare instantei competente romane.
Prin participarea la Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial. Facebook Inc. nu isi asuma responsabilitate pentru prezenta campanie si nu poate fi implicat in nici un mod in desfasurarea acesteia.
SECTIUNEA 9 – INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs poate inceta inainte de termenul stabilit, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.
Concursul mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei deciziii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie.
In cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a concursului.