Cu pompa de san manuala de la Philips Avent ai mai mult confort, mai mult lapte si in plus este usor de luat in deplasari.
Pompa de san este dotata cu perna moale de masaj, iclude biberon si tetina si husa de voiaj si disc de etansare.
Pompa de san are un design unic, astfel incat laptele curge direct de la san in biberon, chiar si atunci cand esti asezata drept. Asta inseamna ca poti sa te asezi mai comod atunci cand foloseşti pompa: nu este nevoie sa te apleci in fată pentru a te asigura ca tot laptele ajunge în biberon. O pozitie comoda si o stare relaxata in timpul utilizării pompei ajuta la colectarea mai usoara a laptelui.

Perna de masaj are o textura moale si catifelata, care confera o senzatie de caldura si stimuleaza delicat si confortabil curgerea laptelui. Perna emblematica cu petale este conceputa sa simuleze suptul bebelusului pentru a stimula delicat lactatia.
Pompa de san este mica si usoara, ceea ce o face simplu de depozitat si de transportat si discret de utilizat in deplasare.

Detaliile concursului:
Concursul se va desfasura pe pagina mea oficiala de facebook: https://www.facebook.com/dianastirbu.ro/ si se adreseaza viitoarelor si proaspetelor mamici. Data la care incepe concursul este 9 octombrie si se termina pe data de 12 octombrie.

Pentru a participa la concurs trebuie sa:

-dati like paginii: https://www.facebook.com/dianastirbu.ro/

-sa distribuiti postarea concursului

– sa raspundeti intr-un comentariu, pe pagina de facebook a concursului, la intrebarea: Cand are loc evenimentul Fit mom in action 3, realizat in parteneriat cu Philips Avent?

Castigatoarea va fi desemnata pe data de 13 octombrie, la ora 10, printr-o extragere la sorti, prin Random.org.

Succes!

Concurs incheiat. Castigatoarea este Simona Baloiu.

Regulament:

SECŢIUNEA 1 – ORGANIZATORUL CONCURSULUI ŞI REGULAMENTUL OFICIAL
Organizatorul concursului este SC Sisters Jump SRL(RO28998360, J40/9963/2011, cu sediul social pe Str. Soseaua Chitilei, nr. 212, Ap 12, Et. 4, Bucuresti, Sector 1, Romania)
denumit in continuare ”Organizatorul”.
Participantii la campania promotionala sunt obligati sa respecte toti termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Concursului (denumit in continuare „Regulament”), potrivit celor mentionate mai jos.
Regulamentul de participare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania pe pagina alocata concursului de pe Facebook.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica în totalitate sau în parte prezentul regulament, precum şi de a decide în orice moment încetarea sau modificarea concursului, orice modificare sau decizie de incetare intrând în vigoare după aducerea acesteia la cunoştinţă publicului, in aceeasi maniera in care s-a facut si informarea inititala, prin afişare pe pagina de Facebook
SECŢIUNEA 2 – ARIA ŞI PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul Romaniei în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, exclusiv pe Internet, prin intermediul www.facebook.com.
SECŢIUNEA 3 – CONDITIILE DE PARTICIPARE LA CONCURS
In cadrul acestui concurs se va extrage la sorti un câstigător prin Random.org
La concurs pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul şi/sau reşedinţa în România (denumite în continuare “Participanţi”), cu vârsta de minim 18 ani împliniţi la data începerii concursului, informatii care pot fi demonstrate cu un act oficial de identitate (carte de identitate/pasaport)
SECŢIUNEA 4 – MECANISMUL DE PARTICIPARE. PROCESUL DE SELECŢIE ŞI VALIDARE A CÂŞTIGĂTORILOR
4.1. Pentru a se inscrie în mod valid în concurs, participantul trebuie:
● să fie cetatean roman sau rezident pe teritoriul Romaniei, cu varsta de peste 18 ani la data inscrierii in concurs;
● să fie de acord cu publicarea numelui pe pagina de Facebook; in cazul in care numele unui cont de Facebook nu contine numele real se va efectua o validare suplimentara cu ajutorul unui cod unic printr-un mesaj privat.
● să confirme ca a citit si a inteles prezentul regulament oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta, respectându-l întocmai.
Se vor valida numai inscrierile utilizatorilor care raspund corect indatoririlor din concurs si care ofera datele reale de identificare mentionate mai sus. In cazul in care, in urma verificarilor efectuate de catre Organizator rezulta ca participarea la concurs a fost fraudata sau participantul nu poate fi identificat cu datele inregistrate pe site-ul mai sus mentionat, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din concurs acesti participanti, ori de a retrage acestor participanti premiile obtinute ca rezultat al activitatii lor si/sau sa restrictioneze participarea la Concurs pana la incheierea acestuia.
SECŢIUNEA 5 – PREMIILE
In cadrul acestui concurs se va desemna un singur castigator, aleatoriu, prin tragere la sorti cu ajutorul http://www.random.org/).
Castigatorul trebuie sa urmareasca rezultatele extragerii si sa-si revendice premiul in maxim 5 zile prin comunicarea datelor personale catre Organizator.
Refuzul de a transmite aceste date si/sau de a primi premiul conduce la pierderea dreptului castigatorului la premiu. Desemnarea castigatorului va fi realizata conform indicatiilor de la Sectiunea 4.
Organizatorul nu ofera contravaloarea in bani a premiului castigat. Orice solicitare din partea castigatorului pentru modificarea/schimbarea premiului nu este admisa.
Validarea potentialului castigator al carui nume de identificare a fost comunicat pe pagina de facebook se va face in urmatoarele conditii:
– Participantul selectat drept potential castigator va comunica datele personale si de contact, in termen de maxim 5 (cinci) zile de la data afisarii numelui de identificare pe pagina de Facebook ca fiind potential castigator. Datele personale si de contact vor fi trimise reprezentantului Organizatorului la adresa ce va fi comunicata odata cu afisarea castigatorului. Mesajul trebuie sa contina: numele si prenumele castigatorului, o copie a documentului de identitate, adresa de livrare a premiului castigat, un numar de telefon de contact, precum si o adresa de e-mail valida, cat si link-ul distribuirii concursului pe pagina personala.
SECŢIUNEA 6 – RESPONSABILITATEA
Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere decurgand din acordarea premiului, inclusiv cu privire la plata oricaror daune sau a oricarei alte pretentii de orice natura legate de vreun premiu.
Castigatorul isi asuma intreaga raspundere pentru acceptarea premiului, Organizatorul neasumandu-si nici un fel de responsabilitate pentru orice eventuale consecinte nascute in urma acceptarii premiului sau in legatura cu acesta.
Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare. Reclamatiile referitoare la premiul castigat ulterioare momentului primirii premiului, nu vor fi luate in considerare de catre Organizator. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestei promotii, decizia Organizatorului este definitiva.
Expedierea premiilor va fi efectuata de catre Organizator sau partenerul acestuia la adresa comunicata de castigator. Taxa de livrare va fi suportata de Organizator si/sau partenerul acestuia. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite in derularea competitiei. Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a email-ului, fie in cazul Facebook.com, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.
SECTIUNEA 7 – PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului, conform legislatiei in vigoare.
SECTIUNEA 8 – LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu il vor inainta spre solutionare instantei competente romane.
Prin participarea la Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial. Facebook Inc. nu isi asuma responsabilitate pentru prezenta campanie si nu poate fi implicat in nici un mod in desfasurarea acesteia.
SECTIUNEA 9 – INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs poate inceta inainte de termenul stabilit, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.
Concursul mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei deciziii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie.
In cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a concursului.
#concurs #philipsavent

photo credit: https://goo.gl/A7cReQ