Viitoare si proaspete mamici va invit la un eveniment sportiv special, primul din aceasta serie, ce cuprinde primele exercitii recomandate dupa sarcina.
Numele programului este Fit Mom Postnatal si este realizat in parteneriat cu Elevit .

Primele 12 saptamani de exercitii dupa sarcina sunt foarte importante si cuprind antrenamente pe care le puteti incepe imediat dupa ce medicul va ofera acordul sa reveniti la sala.

Antrenamentul se adreseaza atat proaspetelor mamici cat si viitoarelor mamici ( gravidutelor).
Pentru a participa la antrenament aveti nevoie de acordul medicului ( daca sunteti inarcinata ca puteti face sport) si daca ati nascut ( acordul se da de regula dupa primele 6 saptamani).
Am decis sa poata particia si viitoarele mamici pentru ca de regula, cand apare copilul tot programul lor este foarte plin si nu prea reusesc sa se dezlipeasca de bebeslus.
In plus veti putea invata care sunt exercitiile ce se recomanda in primele saptamani postpartum si le puteti face acasa, la momentul potrivit.
Puteti participa la antrenament si insotite de bebelusi. Avem suficient spatiu si bebelusii se bucura de regula cand faceti diverse activitati cu ei. Spun asta pentru ca si eu il iau pe Victor cu mine tot timpul la sala. Va participa si el la acest antrenament.
Evenimentul se adreseaza si persoanelor care au in plan sa faca un copil in viitorul apropiat.
In afara antrenamentului, care va dura o ora, in cadrul evenimentului o avem invitata pe Adina Samoila (tehnician nutritionist) care ne va vorbi, timp de 20 de minute despre planul alimentar corect in alaptare ( postpartum).

Antrenamentul Postnatal Fit Mom a fost creat pentru a clarifica tema indelung dezbatuta a exercitiilor recomandate dupa sarcina. Perioada imediata postpartum este una de vindecare a corpului nostru insa il puteti ajuta sa-si revina intr-un mod activ. Acest program ofera mamelor cunostiintele si instrumentele necesare de recuperare dupa sarcina in conditii de siguranta si eficienta.
Va puteti inscrie si daca a trecut mai mult timp dupa ce ati nascut. Niciodata nu este prea tarziu sa incepeti antrenamentele.

Va asteptam sambata, 26 mai la ora 12.30, la Stay Fit Titulescu, in sala de aerobic. Trebuie sa veniti putin mai devreme, sa aveti timp sa va schimbati. Antrenamentul incepe fix la ora indicata. Mentionati ca participati la eveniment si vi se ofera mai multe detalii la receptie.

Participarea este gratuita.
Inscrierile se fac pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro sau la tel: 0735.094.374

Locatie: Stay Fit Titulescu 
Ora de incepere- 12.30; Durata: 1h/30 de min
Cand? sambata, 26 mai