Abs After Baby este noul meu program de slabire cu rezultate rapide, care a fost conceput sa ajute cat mai multe femei intr-un mod sigur si eficient.

Antrenamentele intense si monitorizarea atenta sunt ingredientele acestui program creat special pentru a va ajuta sa ajungeti rapid la silueta perfecta, pe care v–o doriti.
La AAB se poate inscrie orice persoana doreste sa aiba o silueta de invidiat si este apta de sport.

Pentru ca avem nevoie de rezultate intr-un timp scurt, antrenamentele vor combina cele mai bune exercitii: kangoo jumps, pilates, functional training, exercitii posturale si de echilibru.

Vrei sa participi ? Inscrierile se fac pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro.  Ulterior vei fi invitata in club, primesti o fisa de inscriere si vom avea o discutie despre obiectivele tale. Odata inscrise in program trebuie sa faceti minim 2 antrenamente obligatorii saptamanal, antrenamente ce vor avea loc la Fit Mom Studio. Fiecare absenta va fi notata in fisa personalizata.

Va puteti inscrie oricand, in limita locurilor disponibile.

Orarul claselor este in fiecare luni, marti, miercuri si joi ora 19.00

Costul un abonament este de 400 de lei ( 10 sedinte) si este valabil o luna.

Studioul este localizat in centrul Bucurestiului  (Palatul Universul, et 3, camera 4, Str Brezoianu , nr. 23-25, langa Mc.Donalds Cismigiu).

#absaferbaby