Cand am ramas insarcinata am lansat programul Fit Mom in Action, un program cu exercitii recomandate femeilor insarcinate. Pe mine sportul in sarcina m-a ajutat enorm si mi-am dorit sa ajut cat mai multe viitoare mamici sa fie in forma in aceasta perioada minunata. Alaturi de mine se afla foarte multe gravidute care sustin programul si care accepta sa apara in filmulete. Le multumesc cu fiecare ocazie mi se ofera. Alaturi de ele reusesc sa fac multe actiuni prin care sa invitam la miscare zeci de femei insarcinate.
Evenimentele pe care le organizez sunt unice in Romania. Sunt singura instructoare care reuseste sa faca clase de antrenamente gratuite destinate gravidelor. Este un efort mare. Printre orele putine in care pot sa lucrez reusesc sa scriu articolele pe care le pregatesc cu drag. Uneori simt ca as putea sa ma implic si mai mult, insa Victor necesita foarte multa atentie si el este pe primul plan.
Evenimentul Fit Mom in action – editia nr 3, este ultimul de anul acesta realizat impreuna cu Philips Avent. Vreau de pe acum sa le multumesc pentru toata increderea acordata. Au crezut in poriectul meu si ne-am bucurat impreuna de numarul foarte mare de gravidute care s-au antrenat la evenimentele Fit Mom. Imi doresc din suflet sa am energia necesara si sa continui si anul viitor. Va voi tine la curent cu noutatile. Pana atunci, nu uitati sa va inscrieti pe e-mail pentru evenimentul de sambata, 27 septembrie. Detalii gasiti aici: https://dianastirbu.ro/jurnal-de-graviduta/fit-mom-philips-avent-exercitii-de-relaxare-si-tonifiere-sarcina

In continuarea acestui articol am pregatit cateva propuneri cu exercitii recomandate in sarcina. Ruxandra deja a nascut si s-a intors dupa 5 saptamani la antrenamente. In filmulete era pe ultima suta de metrii.
Circuitul este unul minunat, pe care il puteti face acasa, in oricare din momentele zilei. Se poate face si fara accesorii.

circuit pentru femeile insarcinate

Pentru cel de-a doilea set de exercitii am pregatit o serie care va ajuta sa reduceti durerile de spate, atat de des intalnite in sarcina, mai ales in ultimul trimestru.
Va invit sa ma cunoasteti si sa va antrenati cu mine in cadrul evenimentelor Fit Mom in action.

 #Fitmominaction #philipsavent

top exercitii recomandate in sarcina