Sesiunile foto pe care le-am facut in sarcina au fost preferatele mele de pana acum. Dintre toate, sesiunea foto de la Arenele Romane, pe care o prezint in aceasta postare, ramane pe primul loc.
Am ales o zi superba de septembrie, o rochie alba minunata si un fotograf talentat.
Recunosc ca iubesc aceasta locatie si ma asteptam ca fotografiile sa iasa bine, insa rezultatul a fost unul peste asteptari. Parca totul s-a legat perfect: locatia, rochia si burtica in acelasi timp. As repeta experienta oricand.

Imi place sa fiu insarcinata si cred ca aceste fotografii reflecta acest lucru. Stiu ca sunt o norocoasa si ca sarcina mea a fost fara probleme. Doresc tuturor femeilor sa treaca printr-o astfel de experienta. Este unica!
Si pentru ca sarcina dureaza 9 luni va sugerez sa faceti cat mai multe poze pentru ca aceasta perioada trece foarte repede. Nu trebuie sa fie o sesiune profesionala insa monitorizati-va sarcina prin poze. O sa va aduceti aminte de fiecare detaliu.
Daca totusi optati pentru o sesiune foto profesionala, am pregatit cateva sugestii care sper sa va ajute.
– alegeti un fotograf care sa va indrume.E bine sa cereti recomandari.  Discutati cu el fiecare detaliu ( de la locatie pana la tinute). Daca nu ati mai facut asta el trebuie sa stie.
-optati pentru fotografii in afara unui studio. Intotdeauna vor iesi mai frumoase ( e parerea mea). Daca vremea nu va ajuta atunci ramane varianta cu studio insa
– aveti nevoie de machiaj profesional. Nu neglijati nici parul. Toate aspectele sunt importante.
-alegeti-va mai multe tinute. Nu sunt suficiente doua sau trei.
-sesiunile foto dureaza mai mult decat va asteptati. E bine sa aveti ceva gustari la voi si sa va pastrati energia.
– incercati sa va faceti timp inainte de sesiune si sa studiati pictoriale facute in timpul sarcinii. Aveti nevoie de surse de inspiratie.
– programati sediunea in luna a 8-a sau chiar mai tarziu. E foarte important sa se vada bine burta in poze.

Succes!

  • foto credit – Mircea Netea

#fitmominaction

diana-stirbu-antrenamente pentru gravide

diana -stirbu-insarcinata

diana-stirbu

diana stirbu