Motivul pentru care am ales sa folosesc produsele profesionale pentru par Davines in sarcina a fost ca toate ingredientele lor provin de la mici ferme individuale din Italia, iar pe eticheta fiecarui produs este numele fermierului care a furnizat principalele ingrediente. In plus parfumul natural al ingredientelor imi place foarte mult. Am fost foarte sensibila din acest punct de vedere in aceasta perioada. A trebuit sa-mi aleg cu grija toate produsele de ingrijire, ca nu cumva sa mi se faca rau de la parfumul lor.

Davines face parte din miscarea Slow Food Presidia care incurajeaza proiectele locale si protejeaza producatorii mici. Ideea de baza a producatorului este de a pastra valorile traditionale.

Produsele Davines nu contin parabeni si nici sulfitiPe langa produsele de par gasiti si o gama de ingrijire a corpului.
Le puteti descoperi si comanda online aici: https://goo.gl/F9r4aZ

Eu am optat pentru gama pentru par ondulat, adica Davines Love – https://goo.gl/vVZDei . Folosesc samponul, balsamul si un ser pentru regenerare fara clatire.  Serul contine Roucou Oil, care ajuta la intinerirea parului si imbunatateste cresterea parului dar si ulei de floarea soarelui ce imbunatateste stralucirea si protejeaza structura parului.
Le folosesc de trei saptamani si schimbarea este vizibila. In sfarsit mi se onduleaza parul si este stralucitor si mult mai elastic ( asta dupa perioada in care parul meu a fost decolorat sinu  a mai vrut sa reactioneze la ale produse de hidratare). Fiolele le-am aplicat la fiecare spalare. Fac minuni, le recomand cand aveti nevoie de hidratare profunda.

Ingredientele de baza ale gamei Davines Love sunt migdalele Noto. Acestea sunt bogate in proteine, vitamine, fier si fosfor. Am aflat ca Noto este un orasel aflat langa pe litoralul Sicilian si este cunoscut sub numele de Capitala Barocului cu un centru spectaculos. Migdalele Noto se afla primtre primele soiuri care au aderat la proiectul Slow Food Presidia.

Deja imi doresc mult sa vizitez acest loc. Pana atunci ma delectez cu produsele Davines Love, care raman produsele mele preferate pentru par pana in acest moment.

par-ondulat-davines