Proiectul meu Fit Mom in Action continua si dupa ce am nascut. Fac in continuare antrenamente personalizate si de grup, dedicate femeilor insarcinate.

Incepand cu luna mai voi organiza si evenimente sportive pentru gravide. Antrenamentele se vor desfasura pe tot parcursul anului si sunt sustinute de Philips Avent.
Impreuna ne dorim sa vedem cat mai multe gravidute active si sanatoase.

Am decis sa dezvolt si partea video, pe canalul meu de youtube, cu videoclipuri dedicate antrenamentelor pentru femei insarcinate. Le puteti folosi ca inspiratie cand nu va perminte timpul sa ajungeti la salile cu acest specific.
Pentru videoclipul de mai jos, am avut-o ca partenera pe Cristina, insarcinata in 31 de saptamani. Ea vine la antrenamente constant, de doua luni, de doua sau trei ori pe saptamana.
Isi doreste sa faca miscare cat mai mult timp, pana aproape de momentul in care se va naste bebelusul, iar eu o sustin foarte mult.
In videoclipuri apare si Victor, baietelul meu, pe care l-am luat cu mine la filmari. Initial am vrut sa filmam fara el, dar a decis singur ca vrea si el sa faca parte din proiect. II place la nebunie sa vina cu mine la antrenamente. L-am luat cu mine, la sala, de la 2 luni.
Exercitile sunt simple, recomandate pe tot parcursul sarcinii. Va recomand sa faceti miscare de 3, 4 ori pe saptamana, dimineata sau seara.

Pe langa exercitiile din videoclip, iata ce va recomand dupa saptamana 30 de sarcina:
– cardio moderat ( exercitii de genul color din filmulet). Muzica o sa va ofere o dispozitie buna si o sa va incarcati cu energie.
– exercitii posturale si de echilibru
–exercitii de respiratie si relaxare
– exercitii de tonifiere
-pilates pentru gravide
– exercitii pentru perineu ( incepand cu saptamana 34)

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre antrenamentele pentru gravidute, va invit la un eveniement sportiv, sambata, 12 mai, la ora 12.30, la Stay Fit Titulescu. Sunt 35 de locuri disponibile. Pentru a participa la antrenament trebuie sa va rezervati locul pe e-mail. Inscrierile se fac la aderesa fitmom@dianastirbu.ro sau la tel 0735.094.374. Mai multe detalii gasiti aici: https://dianastirbu.ro/jurnal-de-graviduta/antrenament-de-grup-dedicat-femeilor-insarcinate

antrenamente-pentru-gravide-avent