Proiectul  „Grija de sine nu este un rasfat ” face parte dintr-o campanie de informare asupra diabetului gestațional si este impartit in trei mari evenimente.
Ce-a de-a doua editie se desfasoara la Cluj. Va invitam alaturi de noi, sambata, 16 iunie 2018, la ora 10.00, la hotelul Doublee Tree, str. Sindicatelor, nr. 9-13. Participarea este gratuita.

Diabetul gestational este o tulburare a tolerantei la glucoza, poate aparea pentru prima data in timpul sarcinii fara sa prezinte simptome. De aceea am creat aceasta serie de evenimente dedicate femeilor insarcinate in care specialisti in domeniu vor impartasi cu voi toate informatiile necesare pentru depistarea acestuia.

In cadrul evenimentului vor vorbi doamna Dr. Simona Tivadar – medic primar diabetolog, specialist in nutritie si boli metabolice si doamana Dr. Kovacs Tunde– medic Primar Obstetrica Ginecologie

Eu ma voi ocupa de partea de antrenamente, dedicate viitoarelor mamici. Voi veni insotita de Victor, baietelul meu, care are deja 7 luni si doua saptamani.

Evenimentul are urmatorul program:

Dr. Simona Tivadar – Nutritia in timpul sarcinii

Dr. Kovacs Tunde -Dezvoltarea fatului in pantec

Sesiune de exercitii fizice usoare pentru femei insarcinate cu mine.

 Inscrierile se pot face pe e-mail la fitmom@dianastirbu.roLocurile sunt limitate, asa ca trebuie sa va rezervati locul.
Fiecare graviduta care va participa la eveniment, va primi cadou tricoul campaniei.

* Se recomanda sa purtati echipament sportiv adecvat.