Fit Mom in Action, programul sportiv dedicat femeilor insarcinate, sustinut de Philips Avent a ajuns la editia nr. 3.  Impreuna am reusit sa antrenam peste 60 de gravidute, in cadrul evenimentelor anterioare si ne dorim sa vedem de la o editie la alta, cat mai multe femei preocupate de sport in sarcina.
Va invitam sambata, 27 octombrie, la ora 13.00, la Stay Fit Tei, la un antrenament cu exercitii de relaxare si tonifiere in sarcina.

Pe langa antrenamentul destinat gravidutelor, la eveniment o avem invitata pe Anca Balasoiu, moasa principala la maternitatea Bucur si formator. Anca organizeaza cursuri de puericultura viitoarelor mamici si ne va vorbi 30 de minute, inainte de antrenament, despre lista pentru maternitate.

Aveti nevoie de echipament sport ( colanti si un tricou) si adidasi, dar si de apa. Nu uitati ca in timpul antrenamentelor trebuie sa va hidratati bine!
La ora 13.00 incepe evenimentul. Trebuie sa veniti cu 15 minute inainte, sa aveti timp sa va schimbati in echipament sportiv.

Participarea este gratuita, insa aveti nevoie de acordul medicului ca sa faceti sport. Va recomand sa va antrenati alaturi de noi dupa morfologia de trimestrul 1.

Sunt 35 de locuri disponibile. Pentru a participa la antrenament trebuie sa va rezervati locul pe e-mail. Inscrierile se fac la adresa fitmom@dianastirbu.ro sau la tel 0735.094.374

Antrenamentul se adreseaza femeilor insarcinate si nu numai. Va puteti antrena cu noi si daca aveti in plan sa faceti un copil.

Locatie: Stay Fit Tei
Ora de incepere- 13.00; Durata: 1h/30 de min
Cand? sambata, 27 octombrie

#fitmominaction #philipsavent

Fit Mom in Action 3 - cover event v2