Proiectul Fit Mom in Action realizat in parteneriat cu Elevit a ajuns la editia nr. 2. Va invitam la un antrenament de grup, dedicat femeilor insarcinate. Impreuna vom descoperi cele mai bune exercitii pentru picioare si brate in sarcina. Am pregatit o serie de exercitii pe care le veti putea repeta si acasa, pe tot parcursul sarcinii. Ne dorim sa vedem cat mai multe gravidute active.

Va asteptam sambata, 21 iulie la ora 14.00, la Stay Fit Tei, in sala de aerobic.

In afara antrenamentului, care va dura o ora, in cadrul evenimentului o avem invitata pe Anca Balasoiu, moasa si formator, care ne va vorbi, timp de 30 de minute despre importanta vitaminelor in timpul sarcinii.

Dacă doriti sa deveniti mamica, trebuie sa va asigurati ca ii furnizati organismului toti nutrientii de care are nevoie pentru o sarcina usoara, fara complicatii si pentru a avea un bebelua perfect sanatos.
Vitaminele si mineralele sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a copilului iar un aport insuficient al acestora poate afecta evolutia sarcinii. Chiar dacă aveti o dieta echilibrata, este imposibil sa acoperiti necesarul de nutrienti exclusiv din alimentatie. Solutia o reprezintă o combinatie de multivitamine si minerale, care contine o cantitate mai mare de acid folic, Fier și Iod decat multivitaminele obisnuite.

Cea mai importanta vitamina in timpul sarcinii este acidul folic, mai ales in primele 4-6 saptamani, atunci cand se formeaza sistemul nervos central al fatului. Deficitul de acid folic creste riscul defectelor de tub neural, asa ca este recomandat sa luati acid folic incepand cu luna premergatoare conceptiei sau imediat cum aflati despre sarcina. Totodata cresc nevoile de vitamine C, D, B1, B2, B6, PP, B12 .

Administrarea unei combinatii de multivitamine si minerale pentru sarcina, cum este și gama Elevit, va va ajuta sa acumulati substantele nutritive care sa acopere atat necesarul matern, cat și pe cel embrionar pe parcursul primelor 12 saptămani de sarcina.

 

Pentru a participa la antrenament aveti nevoie de acordul medicului ( daca sunteti inarcinata ca puteti face sport) si daca ati nascut ( acordul se da de regula dupa primele 6 saptamani). Fiecare graviduta va primi cadou la eveniment o cutie de multivitamine Elevit 3.

La eveniment trebuie sa veniti putin mai devreme, sa aveti timp sa va schimbati. Antrenamentul incepe fix la ora indicata.

Participarea este gratuita.
Inscrierile se fac pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro sau la tel: 0735.094.374

Locatie: Stay Fit Tei 
Ora de incepere- 14.00; Durata: 1h/30 de min
Cand? sambata, 21 iulie