Fit Mom in Action, programul sportiv dedicat femeilor insarcinate, sustinut de Philips Avent a ajuns la editia nr. 2.  Impreuna ne dorim sa vedem cat mai multe gravidute active si sanatoase!
Va invitam sambata, 23 iunie, la ora 12.30, la Stay Fit Titulescu, la un nou antrenament pentru gravide.

Sportul in timpul sarcinii va ajuta sa va mentineti in forma, sa aveti energie, sa nu retineti apa si va poate imbunatati capacitatea de concentrare. Exercitiile specifice perioadei prenatale va ajuta sa scapati si de durerile specifice zonei lombare, afectiune atat de des intalnita la viitoarele mamici. In plus, dupa ce se naste bebelusul, aveti sanse mari sa reveniti rapid la kilogramele dinainte.

Pe langa antrenamentul specific gravidutelor, la eveniment o avem invitata pe Anca Balasoiu, moasa principala la maternitatea Bucur si formator. Anca organizeaza cursuri de puericultura viitoarelor mamici si ne va vorbi 30 de minute, inainte de antrenament, despre diversificare.

Aveti nevoie de echipament sport ( colanti si un tricou) si adidasi, dar si de apa. Nu uitati ca in timpul antrenamentelor trebuie sa va hidratati bine!
La 12.30 incepe evenimentul. Trebuie sa veniti cu 15 minute inainte, sa aveti timp sa va schimbati in echipament sportiv.

Participarea este gratuita, insa aveti nevoie de acordul medicului ca sa faceti sport. Va recomand sa va antrenati alaturi de noi dupa morfologia de trimestrul 1.

Sunt 35 de locuri disponibile. Pentru a participa la antrenament trebuie sa va rezervati locul pe e-mail. Inscrierile se fac la adresa fitmom@dianastirbu.ro sau la tel 0735.094.374

Antrenamentul se adreseaza femeilor insarcinate si nu numai. Va puteti antrena cu noi si daca aveti in plan sa faceti un copil.

Locatie: Stay Fit Titulescu
Ora de incepere- 12.30; Durata: 1h/30 de min
Cand? sambata, 23 iunie

#fitmominaction #philipsavent

fit mom in action

fit-mom-in-action

Fit mom in action 2