Ultimul trimestru de sarcina este foarte special. Imi amintesc ca eu devenisem foarte nerabdatoare. Imi doream tare mult sa imi cunosc bebelusul si observam schimbari de la o zi la alta. Burtica parca crestea de pe o zi pe alta si devenea un efort si o scurta plimbare.
Dupa saptamana 36 am incercat sa fac cat mai multe lucruri relaxante, sa ies din casa in fiecare zi, sa ma intalnesc cu toate prietenele mele, sa merg la film si mai ales la saloane de infrumusetare.
Am inceput foarte devreme sa ii amenajez camera lui Victor. Simteam nevoia ca totul sa fie perfect organizat pentru el.
Pentru ca suntem in plina vara, m-am gandit sa va invit sa faceti sport in aer liber. O sa atasez si cateva fotografii ale mele, insarcinata fiind si facand sport in parc. Unori imi este tare dor si devin nostalgica. In mod cert, imi mai doresc un copil!
Pana atunci, antrenez de zor viitoare mamici si ma bucur de fiecare poveste in parte.
Pentru antrenamentul pe care l-am pregatit azi, le am ca partenere pe Ana si Ruxndra. Ana este insarcinata in 38 de saptamani si a venit la antrenamentele mele din cel de-al doilea trimestru. Ruxandra este in cel de-al doilea trimestru. A participat la clasele mele de la 7 saptamani.
Sper sa va insipire videoclipul si sa faceti cat mai multa miscare in sarcina. Visez sa vad cat mai multe gravidute facand miscare in parcurile in care ma plimb eu cu Victor.
Ne vedem sambata, 25 mai, la Stay Fit Titulescu, la evenimentul Fit Mom Postnatal.

www.elevit.ro

#elevit #jurnalpostanatal

antrenamente-pentru-gravide

fitmominaction
diana-stirbu-fit-mom