Sambata, 9 iunie, de la ora 10.00, la Rin Grand Hotel, are loc evenimentul „Grija de sine nu este un rasfat” dedicat femeilor insarcinate. Participarea este gratuita!

Hai cu noi si afla cum sa ai grija de tine in timpul sarcinii.

Sunt incantata sa fac parte din acest proiect, sustinut de Viata cu Diabet.ro si va anunt ca in luna iunie, in afara evenimentului de la Bucuresti, vom veni, in formula de mai jos si la Cluj si Timisoara.
Vom anunta curand mai multe detalii despre sesiunile urmatoare.

Proiectul face parte dintr-o campanie de informare asupra diabetului gestațional.

Diabetul gestational este o tulburare a tolerantei la glucoza, poate aparea pentru prima data in timpul sarcinii fara sa prezinte simptome. De aceea am creat aceasta serie de evenimente dedicate femeilor insarcinate in care specialisti in domeniu vor impartasi cu voi toate informatiile necesare pentru depistarea acestuia.

Programul este urmatorul:

  • *Nutritia in timpul sarcinii* cu Dr. Simona Tivadar – medic primar de diabet, specialist in nutritie si boli metabolice

  • *Dezvoltarea fatului in pantec* cu Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca – sef de sectie in cadrul clinicii Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti

  • Sportul in sarcina – antrenament coordonat de mine.

 Inscrierile se pot face pe e-mail la fitmom@dianastirbu.roLocurile sunt limitate, asa ca trebuie sa va rezervati locul.
Fiecare graviduta care va participa la eveniment, va primi cadou tricoul campaniei.

* Se recomanda sa purtati echipament sportiv adecvat.

Odata cu acest proiect, vreau sa lansez o invitatie la un antrenament de tip challenge, dedicat viitoarelor mamici.

Provocarea consta in a face 30 de genuflexiuni pe zi.

Incepand cu 1 iunie si pana la sfarsitul campaniei, voi posta pe paginile mele social media (Facebook si Instagram) dar si pe blog, filmulete, poze sau voi face live-uri cu 22 de tipuri de genuflexiuni, recomandate in sarcina, cate o varianta pentru fiecare zi.

Saptamanal vor aparea pe site-ul meu, articole cu retrospectiva exercitiilor propuse pentru aceasta provocare. M-am gandit ca in felul acesta puteti repeta antrenamentul, de cate ori doriti.

Antrenamentul de tip challenge va fi insotit de hashtag-urile #GrijadeSinenuEsteunRasfat si #30deGenuflexiunipeZiinSarcina

Mai multe detalii gasiti aici: https://dianastirbu.ro/jurnal-de-graviduta/challenge-30-de-genuflexiuni-pe-zi