Evenimentul Fit Mom in action se va desfasura pe data de 23 august, la ora 20.30 in sala de sport a Scolii nr. 12 Herastrau ( adresa- str. Borsa, nr. 27, sector 1, Bucuresti).
Antrenamentul se adreseaza femeilor insarcinate si nu numai. Trebuie insa sa cereti acordul medicului sa faceti sport. Puteti participa si daca nu ati facut sport pana acum. Exercitiile nu sunt complicate si le puteti face cu usurinta.
Exercitiile se pot executa in toate cele trei trimestre ale sarcinii.
Daca sunteti insarcinate si hotarati sa participati, puteti veni insotita si de o prietena sau de partenerul vostru.

Alaturi de mine la eveniment vor  participa prietenele mele instructoare: Andreea Neagu, Luisa Stirbu, Iulia Baltaretu si Elena Radu dar si Adina, tehnicianul nutritionist care sustine grupa kangoo jumps din Scoala nr. 12 Herastrau.

Pot participa la eveniment si clientele care nu sunt insarcinate, si care acum vin la clasele mele de kangoo jumps sau la antrenamentele personalizate,  dar care isi doresc sa afle ce fel de exercitii sunt recomandate acestei perioade. Nu se stie niciodata cand veti avea nevoie 😀
Totodata, daca aveti abonament activ kangoo jumps, intrarea este asigurata, pe baza abonamentului.

Inscrierile se fac pe e-mail la programari@dianastirbu.ro 
Intrarea este gratuita insa programarea este obligatorie.

Evenimenul va fi transmis live pe pagina mea de facebook. Puteti sa va antrenati cu noi online. Nu aveti nevoie de echipament.

Pentru ca este primul eveniment de genul acesta pe care il fac m-am gandit sa fie de tipul challenge workout. Intr-o ora o sa facem impreuna 150 de genuflexiuni. Daca par multe, sa stiti ca va inselati. O sa reusiti alaturi de mine sa faceti asta.  Eu o sa fiu in saptamana 33 atunci.
Antrenamentul pe care l-am pregatit este unul dinamic si energic si cred ca o sa va placa la nebunie. Intre reprizele de genuflexiuni vom lucra bratele si veti descoperi cele mai eficiente exercitii de echilibru recomandate femeilor insarcinate. Daca va hotarati sa participati online la antrenament, m-as bucura teribil daca ne-ati trimite si poze.

Am pregatit multe suprize, printre care si premii dragute. Va invit sa urmariti mai multe detalii pe pagina mea de facebook.
Detaliile programului personalizat Fit Mom in action le gasiti aici: https://goo.gl/CyUbg6

#fitmominaction #evenimentfitmominaction