Primul eveniment dedicat femeilor insarcinate, Fit Mom in Action realizat impreuna cu Philips Avent a avut loc sambata, 12 mai. Va anunt de acum ca data urmatorului antrenament de grup este 23 iunie, in aceiasi locatie si la aceiasi ora.

Pentru a accesa toate pozele va invit pe pagina mea de facebook, unde gasiti un album: https://www.facebook.com/dianastirbu.ro/posts/848141915395482

Primul eveniment dedicat femeilor insarcinate a avut loc anul trecut, cand am predat insarcinata fiind. M-a simt extraordinar de bine printre atatea burtici si imi doresc foarte mult inca un copil.
M-am bucurat foarte mult pentru ca numarul de participante creste de la o activare la alta si cred si sper sa vad cat mai curand cat mai multe gravidute active.
Evenimentul Fit Mom sustinut de Philips Avent a inceput cu prezentarea Ancai Balasoiu despre *Mituri in alaptare*. Participantele au fost foarte interesate de acest subiect. Le-am impartasit si din experienta mea despre alaptare si cred ca informatiile obtinute le vor ajuta in postura de proaspete mamici.
La antrenament s-au descurcat de minune. Am avut si gravidute in saptamana 38 care au demonstrat ca miscare se poate face pe tot parcursul sarcinii.
La Eveniment am fost insotita si de Victor. O parte din antrenament am predat cu el in brate. Ii place mult sa fie in centrul atentiei si se pare ca si el imi sustine proiectul.
Noua etapa prin care trec, avandu-l pe Victor, ma stimuleaza si mai mult sa fac ce imi place si sa raman la fel de activa.
Am primit multe mesaje in care mi s-a spus ca febra musculara a aparut imediat dar ca vor sa repetam experienta.

Va multumesc pentru prezenta si ne vedem si la urmatoarele evenimente, in numar cat mai mare. Pregatesc multe surprize pentru voi!
#PhilipsAvent

fit-mom-in-action

fit-mom-inaction

fit mom in action

fit mom in action

fit mom in action