Fac parte din categoria de mamici care isi monitorizeaza copilul cu ajutorul aplicatiilor. Folosesc aplicatii pentru programul lui, pentru muzica, pentru sunete albe, pentru idei de jocuri, de exercitii fizice sau pentru a monitoriza puseele.
Despre aplicatia uGrow am aflat la cursul de puericultura la care am participat in timpul sarcinii. Am descarcat-o si o aveam deja instalata in telefon, cand Victor s-a nascut.
Cel mai mult mi-a placut ca am reusit, cu ajutorul ei, sa-i fac copilului un jurnal.
Din spital am inceput sa o folosesc, monitorizand programul de alaptat, ajutandu-ma foarte mult in procesul alaptarii exclusive. Inca o folosesc, asa cum o sa vedeti in fotografia de mai jos. Suntem la saptamana 25, foarte aproape de momentul in care implinim 6 luni. Intentionez sa o folosesc si dupa 6 luni.

 Aplicaţia uGrow de la Philips Avent este compatibila cu telefoanele iPhone de la Apple (versiunea 5 şi versiunile superioare) care rulează iOS versiunea 8.1 şi versiuni superioare si cu telefoanele Android care ruleaza Android 4.4 şi versiuni superioare.

Bebelusul meu a mancat bine din primul moment in care sa nascut. N-am reusit, la inceput, sa-i fac un program al meselor. Pediatrul m-a sfatuit sa-l alaptez la cerere. Aplicatia UGrow m-a ajutat sa-i monitorizez mesele si m-a ajutat foarte mult. De fiecare data cand il puneam la san, porneam si aplicatia. In functie de datele pe care le introduceti in aplicatie, ea genereaza automat, un bilant cu mesele.
Ulterior am inceput sa folosesc si pompa de san, sa colectez lapte, pentru orele la care mergeam la antrenamente. In aplicatie exista un cronometru atat pentru alaptarea la san cat si pentru colectarea laptelui cu ajutorul pompei.
Porneam cronometrul si reuseam sa colectez lapte de la ambii sani, in mod egal ca si timp. Inca un lucru important era acela ca daca Victor manca doar dintr-un san, colectam lapte din cel de-al doilea.
Aplicatia va ajuta si sa va amintiti sanul cu care incepeti alaptarea. Eu alternam. La o masa il atasam la stangul, de exemplu, si la urmatoarea cu dreptul, si tot asa.

Pe langa mese aplicatia monitorizeaza si reprizele de somn. In timp am putut foarte usor sa observ schimbarile. Bebelusul doarme din ce in ce mai putin pe masura ce creste. M-a ajutat mult si sa stiu orele la care a dormit in timpul zilei, pe tot parcursul saptamanii. Cu ajutorul aplicatiei am reusit sa-i fac si un program de somn. Mi-am dat seama ca el este ghidat in functie de orele fixe de somn, mancare, plimbare sau baita. In zilele in care plecam cu el din Bucuresti, si nu avea acelasi program, era agitat si plangea destul de mult. cand reveneam la programul si mediul lui, lucrurile se calmau.

In afara datelor pe care le puteti introduce, aplicatia inregistreaza automat numarul saptamanilor in care este bebelusul si genereaza automat ariticole interesante, care va pot ajuta. Pe mine m-au ajutat mult urmatoarele:
-Cum sa monitorizezi rezerva de lapte atunci cand extragi.
-3 trucuri pentru cresterea volumului de lapte
– Cresterea dintilor: ghid rapid
-Tiparul de somn al unui bebelus de 6 luni 

In aplicatie puteti introduce si date despre inaltimea si greutatea bebelusului. Ele se pot compara cu standardele OMS*. Mie mi-a fost de ajutor aceasta monitorizare pentru intalnirile cu pediatrul. In timp veti observa usor dezvoltarea si cresterea copilului.

Aplicaţia uGrow a fost creata pentru a ajuta toti bebelusii sa devina copii sanatosi. In prezent, aplicatia ajuta femeile insarcinate si bebelusii cu varsta între 0 şi 6 luni. Se poate folosi si dupa aceasta perioada. 

Nu uitati ca incepand cu luna mai voi organiza mai multe evenimente sportive pentru gravide. Antrenamentele se vor desfasura pe tot parcursul anului si sunt sustinute de Philips Avent.
Impreuna ne dorim sa vedem cat mai multe gravidute active si sanatoase.

Primul eveniment are loc sambata, 12 mai, la ora 12.30, la Stay Fit Titulescu. Sunt 35 de locuri disponibile. Pentru a participa la antrenament trebuie sa va rezervati locul pe e-mail. Inscrierile se fac la aderesa fitmom@dianastirbu.ro sau la tel 0735.094.374

Mai multe detalii gasiti aici: https://goo.gl/svq3dB

aplicatia ugrow