Antrenamentele de grup pentru femeile insarcinate fac parte tot din proiectul Fit Mom in action. Spre deosebire de programul individual in care lucrez cu fiecare persoana in parte si adaptez programul in functie de experienta clientelor, la antrenamentele de grup difera intensitatea. Voi preda eu, pe toata perioada sarcinii.
Programul se adreseaza incepatoarelor. Poate participa oricine, indiferent ca nu au mai facut sport inainte de sarcina. Va trebuie insa acordul medicului sa faceti miscare.

Medicul care imi este alaturi in aceasta perioada mi-a impus sa fac sport in continuare. „Am voie” sa ma ingras maxim 8 -10 kg (eu sper la 7 kg cel mult). Sunteti invitatele mele sa-mi fiti alaturi si de ce nu, sa deveniti o mamica activa. Tehnica dee exercitii a programului este benefica atat pentru mama cat si pentru bebelus.

Pentru ca sunt instructor de peste 9 ani si majoritatea clientelor mele apeleaza la metodele mele pentru a slabi, mi s-au destainuit ca le este frica de perioada sarcinii intrucat le îngrozește ideea kilogramelor pe care le pot acumula in exces.
Mai mult, s-au confruntat si se confrunta cu depresii ca proaspete mame pentru ca isi doresc sa revina la silueta dinainte de sarcina foarte repede.
Lucrez cu astfel de femei de ani de zile si am obținut rezultate uimitoare – pierderea in greutate intr-un mod sanatos, sustinut si fara efecte secundare asupra sanatatii.

Antrenamentul de grup pentru femeile insarciante este un mix de aerobic, pilates si functional training si dureaza 50 de minute.
Aveti nevoie de echipament de sport, adidasi, prosop si apa.

Costuri:

  • un abonament de 8 sedinte = 450 lei;

  • o sedinta = 60 de lei

Cum functioneaza acest tip de antrenament?

  •  In fiecare luna voi anunta formarea unei grupe. Odata inscrise la o grupa veti veni timp de o luna la 8 sedinte de antrenament. De exemplu prima grupa pe care o formez este pentru femeile insarcinate in trimestrul 2. Incepem pe data de 24 aprilie 2017 si se va incheia la data de 24 mai 2017. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe e-mail la programari@dianastirbu.ro sau la numarul de telefon- 0735.094.374

Orar si locatie.

  • Luni si miercuri ora 09.00

Antrenamentele au loc intr-un studio din centrul orasului localizat in centrul Bucurestiului  (Palatul Universul, et 7, Str Brezoianu , nr. 23-25, langa Mc.Donalds Cismigiu).

Implementarea programului Fit Mom in Action a fost posibila cu ajutorul a doi medici: Doamna Dr. Ramona Andronache, medic de familie, competenta nutritie si doamna Dr. Tatiana Tarciatu, medic specialist dermato- venerologie. Persoanele inscrise la antrenamentele mele pot apela oricand la cele doua doamne medic daca au nevoie de sfaturi sau ajutor.

Sunt fosta sportiva de performanta, absolventă a Facultății de sport; ulterior m-am axat pe antrenamentele de grup și programe de slăbit. Certificarile mele internaționale atestă experiența ca antrenor personal, tehnician nutritionist și antrenor de grup – aerobic, step aerobic, functional training, pilates, kangoo jumps. Certificarea pentru antrenamentele pentru graviduțe am obținut-o în urma cursurilor internationale Fit Mom in action.

Daca va doriti sa participati la sedintele individuale Fit Mom in action, gasiti detalii aicihttps://goo.gl/Nxysfm