Va povesteam ca vreau sa continui promovarea programului Fit Mom in Action, dedicat femeilor insarcinate, si sa predau antrenamente de grup si individuale gravidutelor.
A sosit momentul sa anunt primul antrenament de grup din 2018.

Locatie: Stay Fit Tei 
Ora de incepere- 8.50 AM; Durata: 1h
Cand? sambata, 3 februarie, 2018
Costul unei sedinte este de 50 de lei. 

Inscrierile se fac pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro sau la tel: 0735094374

Am pregatit un antrenament pentru brate si picioare, ce cuprinde exercitii care sunt sigure in toate cele trei trimestre ale sarcinii. Ulterior, dupa ce invatati ce tip de exercitii vi se potrivesc, le puteti repeta de cateva ori pe saptamana, acasa.
Va puteti inscrie la antrenamente dupa morfologia de trimestrul 1 si daca aveti acordul medicului sa faceti sport. Eu m-am antrenat pana in saptamana 40. Nu uitati totusi ca fiecare sarcina este diferita.

Sarcina este un eveniment minunat, care imbogateste viata fiecarei femei. Ca orice eveniment mare, acesta implica schimbari majore precum transformarea corpului si constientizarea noului rol, de mama.

Eu, in calitate de antrenor va voi insoti si ghida spre aceasta noua identitate, de mama si femeie si va voi ajuta sa fiti in cea mai buna forma fizica.

Beneficiile antrenamentelor prenatale:

  • Ajuta la reducerea durerilor de spate, a constipației, a balonarii și a umflăturilor picioarelor. Gravidele active nu au probleme cu retentia apei.

  • Pot ajuta la prevenirea sau tratarea diabetului gestational

  • Va creste energia

  • Va imbunatateste dispoziția si postura,  tonusul muscular, forta si rezistenta

  • Va ajuta sa dormiti mai bine.

  • De asemenea, activitatea regulata va ajuta sa va mentineti in forma in timpul sarcinii si va poate imbunatati capacitatea de a face fata muncii. In plus, dupa ce se naste bebelusul, aveti sanse mari sa reveniti rapid la kilogramele dinainte.

#FitMominAction

antrenamente-gravide