Am 16 saptamani si 4 zile si am aflat sexul copilului. Sunt mama de baiat!
Ca sa va spun sincer, am stiut asta din prima clipa cand am aflat ca sunt insarcinata. Mi-a fost insa teama sa afirm acest lucru pentru ca imi si doream foarte mult un baiat. Am crezut cumva ca incurc dorinta cu ce simteam de fapt. Dar se pare ca e cumva o legatura si ca se simt lucrurile acestea, sau poate am fost eu norocoasa.
Daca aveti sugestii de nume, chiar va rog sa ma ajutati. Eu inca nu stiu ce nume sa-i aleg micutului. Am ceva idei dar m-ar ajuta si sugetiile vostre.
Dupa subiectele dezbatute azi la antrenament cu Victoria, una din clientele insarcinate pe care le antrenez, am decis sa fac public un articol in care sa va explic, cum sta treaba cu discutiile despre sexul copilului, din punctul de vedere al unei femei insarcinate.
In primul rand o femeie insarcinta este foarte sensibila. Eu sunt trista si cand nu e vremea frumoasa sau cand nu primesc suficienta atentie sau cand preparatele pe care le fac nu sunt apreciate suficient… si lista ar putea continua.
Iar subiectul #sexulcopilului pentru mine a fost unul foarte, foarte sensibil. O sa va explic discutiile:

  1. Ai aflat ce ai? Eu mi-as dori sa ai o fetita!

Oare de ce trebuie sa va exprimati dorintele? Daca tot ne intrebati pe noi, lasati-ne sa va si raspundem

2. Diana, sigur o sa ai o fetita, pentru ca asta ti se potriveste!

3. Dupa cum te vad, sigur e fetita!

4. Ce iti doresti? – Baiat
Eu zic ca sigur o sa ai fata!

Si uite asa au decurs ultimele trei luni din viata mea. M-a afectat teribil acest subiect. Asta sunt convinsa ca si din cauza hormonilor, dar sunt convinsa ca nu sunt singura. Nu e vorba ca nu mi-am dorit o fetita. Este de fapt o problema sa va exprimati voi dorintele pentru copilul altuia.
Eu cred ca o femeie insarcinata are nevoie de atentie, de complimente si atat! si incercati sa nu mai puneti presiune pe subiecte delicate. Chiar ne face foarte rau. O sa treceti si voi prin asta si o sa intelegeti. 
Mai departe vreau sa va mai povestesc ca trec printr-o etapa in care sunt indragostita de spanac. Cred ca seamana putin cu perioada in care a dominat telina in alimentatia mea.
Bebelusul este perfect sanatos si analizele mele sunt bune. Urmeaza o noua intrevedere la 20 de saptamani. In continuare mananc cat se poate de sanatos si nu am introdus deloc zahar in alimentatia mea.
In acest moment am 59 de kilograme. Mi s-a spus ca o sa am mai multa energie in trimestrul al doilea. Eu inca nu ma simt intr-o forma excelenta. Inca dorm foarte mult si ma trezesc foarte devreme.
Antrenamentele pentru femeile insarcinate decurc din ce in ce mai bine. Am multe cliente dornice sa fie in forma in timpul sarcinii si sunt foarte mandra de acest lucru.
Va astept si pe voi: https://goo.gl/Xdk7rN

sunt mama de baiat

e baiat!

Placinta de spanac despre care va povesteam mai sus.

placinta de spanac