Am ajuns la jumatatea sarcinii. Nici nu-mi vine sa cred cat de putin timp a ramas. Am inteles ca ultima luna trece destul de greu, insa deocamdata timpul zboara. Sunt si ocupata cu antrenamentele si probabil acesta este motivul.
De la 17 saptamani am inceput sa ma simt mai bine. Pe 21 mai bebelusul s-a miscat pentru prima data ( chiar de ziua mea de nume).
Au disparut in totalitate greturile, dar nu pot sa mananc orice. In continuare nu ma atrage carnea, oricat de mult as incerca eu sa o consum.
Am primit foarte multe mesaje de la voi si m-am hotarat sa public mai multe articole despre alimentatia mea. Sper sa gasesc si timpul necesar, dar o sa ma straduiesc. Va multumesc pentru interesul acordat si sustinere.

Iata ce am facut in ultimele 3 saptamani:

– in primul rand numarul fetelor insarcinate pe care le antrenez a crescut si ne intelegem foarte bine! Este fascinant programul de sport pentru femeile insarcinate pe care il dezvolt, si ma bucur in orice moment de el alaturi de fete.
Invatam foarte mult una de la cealalta si experientele sunt atat de diferite. Ma bucur atat de mult ca am lansat programul, insarcinata fiind, pentru ca in felul acesta simt si eu exact ce simt si ele. Este atat de diferit si interesant!fit mom in action

– Am 60 de kilograme la 20 de saptamani si am pornit de la 58.6. Ma antrenez de 3 ori pe saptamana in continuare. Exercitiile care apar in videoclipul din articol sunt foarte simple si le recomand cu drag, pe tot parcursul sarcinii.

fit mom in action

– am fost la petrecerea Viva si am purtat un costum superb Rhea Costa.

diana stirbu

 

– am inceput sa mananc normal si sa nu mai am greturi. A trecut in sfarsit aceasta perioada! Sunt destul de sensibila oricum la gusturi, dar acum pot sa simt gustul alimentelor. Pe pagina mea de instagram gasiti meniul meu zilnic. Ma gasiti usor, @dianastirbu

clatite proteice

fit mom in action