Azi implinesc 34 de ani si cu aceasta ocazie vreau sa public si cateva fotografii, din sesiunile foto pe care le-am avut in sarcina,  foarte dragi mie.  In octombrie se va naste si primul meu copil, asa ca aniversarea mea de anul acesta este speciala.

Sunt fericita ca am reusit sa fac mai multe poze care m-au ajutat sa descriu cat mai bine jurnalul de graviduta pe care l-am tinut, Inca nu le-am publicat pe toate, dar cu siguranta le voi prezenta in saptamanile care urmeaza. 
Chiar daca de multe ori apar alte prioritati, incercati sa faceti cat mai multe fotografii in aceasta perioada. Eu sunt convinsa ca imi voi aminti cu drag fiecare saptamana a sarcinii, peste ani, cand voi rasfoi jurnalul online. 
In plus, mi se pare ca uit multe lucruri de cand sunt insarcinata, asa ca ma bucur ca am reusit sa scriu la timp aspectele importante. 
Mai am la dispozitie cateva saptamani ( maxim 28 de zile) in care sa inchei aceasta categorie a blogului. Incepand cu 1 noiembrie o sa lansez una noua, care reprezinta o noua etapa din viata mea, adica un Jurnal Postnatal.
Trec printr-o perioada in care sunt destul de nerabdatoare. Sunt curioasa ce zi isi alege sa se nasca, daca o sa fie balanta ca mine sau scorpion si mai ales daca o sa reusesc sa nasc natural sau prin cezariana.
Eu sunt pregatita pentru toate aspectele, asa ca o sa va povestesc experientele la timpul lor.
Camera copilului este gata, avem listele de cumparaturi facute, analizele sunt foarte bune, asa ca poate sa soseasca oricand.

 

foto -Mircea Netea
locatie- Arenele Romane.
diana stirbudianastirbudianastirbu.ro