Raluca a slabit 22 de kilograme cu kangoo jumps. Schimbarea e atat de vizibila si ea stie si se simte perfect in aceasta noua ipostaza.
Si..vrea mai mult. Ultima data cand am vorbit cu ea mi-a spus: „nu vrei sa mai asteptam un pic? pot mai mult…” . Raspunsul meu a fost unul negativ evident. I-am spus ca vreau sa afle si restul fetelor care se antreneaza pe ghete pentru ca in cazul acesta, ea se va simti si mai responsabila. Stiu ca poate si singura insa se pierde cand vede ca uneori dupa o saptamana nu sunt schimbari. Ei bine metabolismul uneori trebuie stimulat..eu propun sa lucram si la motivatie.
Draga mea, atat de mult imi placi si atat de mult m-am atatsat de tine incat nu-ti dau voie sa pleci din sala pana nu ajungi la 55 de kilograme. Detaliile legate de diferenta de kilograme si centimetrii o sa vi le dau la sfarsitul programului Fat Burning.
Raluca face kangoo jumps de trei, uneori de patru ori pe saptamana.  A avut nevoie doar de mediul perfect, de ghete si vointa. A renuntat la mancarea nesanatoasa, mesele de seara au fost foarte usoare si atat. Mentionez ca era o persoana gurmanda.

O gasiti pe Raluca in sala de sport a scolii nr. 12 Herastrau, de trei ori pe saptamana. Va invit sa o cunoasteti.

Pana atunci asteptam felicitarile.