Mi-am dorit atat de mult sa public aceasta poveste! Sunt atat de mandra de rezultate si cu disperare am vrut sa fac fotografiile publice pentru ca asa stiu sigur ca pot motiva si mai multe persoane, cu probleme legate de greutate,  sa inceapa antrenamentele si sa caute un instructor potrivit, care sa le fie ghid in procesul de slabit.
Am promis ca nu-i public fotografiile in intregime si nici ca-i folosesc numele. O sa va povestesc totul despre „A” atat cat cred eu, astfel incat sa nu o fac sa se simta inconfortabil. Am dus o munca de lamurire timp de cateva luni bune pana am convins-o sa publicam pozele. Este atat de buna si de discreta incat singurul motiv la care a reactionat a fost acela ca putem determina si alte persoane sa urmeze procesul pe care ea l-a ales pentru a slabi. Saptamana trecuta am facut fotografiile pentru exemplificari si atunci am vazut-o prima data in pantaloni mulati. Atunci am realizat ca schimbarea este impresionanta. In acest monent este o alta persoana. Va dezvalui ca eram deja foarte agitata de atunci si am vrut sa-i scriu zilnic, sa o pistonez sa-mi trimita pozele de acum un an de cand a inceput antrenamentele. Pe de alta parte am vrut sa vad ca isi doreste ea cu adevarat acest lucru. Si azi le-am primit si nu stiu ce sa va povestesc mai intai astfel incat sa iasa in evidenta cat de mandra sunt de ea.
– in octombrie anul trecut a inceput antrenamentele
-vine constant de trei, patru ori pe saptamana la antrenamentele mele kangoo jumps.
A slabit constant, frumos, pielea arata impecabil si este tonifiata. Se observa usor asta si in fotografia in care este imbracata in colanti. In acest moment are 72 de kilograme si mai vrea sa mai slabeasca inca 10.
Azi dimineata am reinceput si eu pregatirile pentru maratoanele din primavara. Ne-am propus amandoua ca pana la Revelion sa va mai punem inca o sesiune de poze ca sa va aratam si cum se vede corpul ei la 62 de kilograme.
Din punctul meu de vedere cea mai mare schimbare a ei este in atitudine. Cred ca azi si ea a realizat cat de mare este schimbarea. De cele mai multe ori nu ne dam seama cat slabil pentru ca ne vedem la fel. Cu greu scapam de aceasta perceptie dupa ce o viata intreaga avem multe kilograme in plus.
Mi-a povestit ca a ales kangoo jumps pentru ca i-au placut antrenamentele si energia de la ore. Se simte foarte bine, poate sa urce pana la etajul patru fara sa oboseasca si in vacanta nu renunta la kangoo jumps pentru ca are ghete personale.
Va mai spuneam si in alte articole: cea mai importanta componenta a unui proces de slabit este relatia antrenor/client. Spun asta din experienta; clientele vin la antrenamente pentru omul din fata lor care devine calauzitor indiferent cat de greu este drumul spre minus 36 de kilograme. Stiu ca poate e ciudat ce spun sau nu stiu daca toata lumea intelege insa eu simt cat de mult tine „A” la mine si cat de atasata este de tot ce inseamna antrenamentele mele. Eu am iesit in drumul ei si am primit-o cu bratele deschise. Tot greul a fost dus de ea. Eu am fost persoana de langa care a motivat-o. Cum? cu bunatate si optimism. Acesta este raspunsul si asta trebuie sa cautati fiecare dintre voi.
Referitor la dieta, ceea ce trebuie sa stiti e ca a fost una echilibrata, pe care am stabilit-o de comun acord, axata pe un regim de viata sanatos si pe programul de antrenamente.
Ma bucur foarte mult ca prin blog pot sa fac cunoscute atat de multe povesti minunate. Insist sa-mi scrieti in continuare, asa cum faceti si acum si sa va doriti cu adevarat rezultate. Dupa cum se vede, este posibil.
Pe domnisoara cu rezultate de minus 36 de kilograme o puteti cunoaste in tabara de slabit pe care o organizez in mai la Cornu. O sa puteti sta cu ea de vorba si o sa-i aflati povestea acolo.

#kangoojumps #minus36

a slabit 36 de kilograme-kangoo-jumps

 

minus-36-de-kilograme