campanie-de-slabitConcurentii campaniei de slabit Sari pentru tine  au facut squash in ziua filmarii pentru ultima editie a lunii martie. Instructor a fost Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului matinal.
Rezultatul antrenamentelor nu intarzie sa apara si cantarul a inceput sa scada. Marian a slabit opt kilograme si Beti patru. Alina si Gabriela pierd centimetrii deocamdata. Au metabolisme diferite si programul reactioneaza diferit. Sunt convinsa ca Gabi o sa inceapa de saptamana viitoare sa scada mai mult in greutate. Alina are probleme mari cu picioarele. Are masa musculara foarte mult dezvoltata si grasimea de pe picioare o impiedica sa aibe rezistenta la antrenament. Saptamana aceasta vreau ca ea sa mearga la mai multe antrenamente decat restul concurentilor.
Episodul il puteti urmari aici: http://observator.tv/social/special-campania-sari-pentru-tine-a-ajuns-pe-terenul-de-squash-122742.html

Va multumim pentru mesajele minunate pe care le primim si pentru sustinere! Ne vedem in fiecare luni seara intre 20:00 si 20:30 la Observatorul Special!

Jumps &…Smiles!