Alexandra a slabit in total, cu ajutorul antrenamentelor kangoo jumps 12 kilograme. Am scris un articol despre ea anul trecut, in octombrie. Detaliile le gasiti aici: http://goo.gl/aodA8N

Dupa procesul de slabit a continuat sa vina la antrenamente. Face kangoo jumps de doua ori pe saptamana constant si arata foarte bine. Iata ce ne-a povestit.

 1. De cat timp faci kangoo jumps?  de 1 an jumatate ma antrenez pe minunatele ghete kangoo jumps

 2. Iti place la fel de mult si acum, dupa atata timp? De ce?  Imi place mai mult decat la inceput, pentru ca am observat diferenta si am vazut rezultate foarte mari in decursul acestui an. Alaturi de o dieta, acest sport m-a ajutat sa scap de 12 kg.

 3. Ai incercat in aceasta perioada si alte tipuri de antrenament?
  Da, dar nici unul nu mi a oferit in primul rand rezultate, iar in al doilea rand atmosfera de la ora de kangoo.
 4. Ce sfat ai da unei persoane care nu a incercat nicioadata kangoo jumps?
  Sa incerce sa mearga de 2 ori pe saptamana la clasele de kangoo ( dar aici i-as recomanda sa mearga la o persoana potrivita, pentru ca nu sunt multe antrenoare de kangoo care reusesc sa te faca sa ti placa acest sport) si o sa vada rezultatele garantat.

 5. Cum te-ai hotarat sa participi la ore? De und ai auzit de acest tip de antrenament.
  Am fost invitata de o prietena sa merg la o sedinta de kangoo, dar initial nu m-a atras ( asta din cauza antrenoarei), dupa care am fost invitata si de o alta prietena la orele de kangoo ale tale si, de atunci, m-am indragostit de acest sport. Recunosc ca in ultima vreme nu am mai avut atat de mult timp liber sa merg la ore, insa nu voi renunta la acest sport. Nu se compara cu alte clase de grup. 

Va puteti inscrie la antrenamentele de grup aici: http://goo.gl/3xLpcX

semnatura-dianastirbu