saripentrutineW-end-ul trecut am fost invitata la un eveniment kangoo jumps in Slatina. Am fost insotita de echipa Observatoului Special, de cei patru concurenti ai campaniei de slabit Sari pentru tine si de sora mea, Luisa Stirbu.
A fost pentru prima data cand cei patru concurenti au participat la o petrecere sportiva cu tematica. Au facut kangoo jumps cu mine, cu Luisa si cu Andreea Tudor, instructor international kangoo jumps, la initiativa careia a fost organizat evenimentul.
Andreea este invitata la cursurile kangoo jumps din Bucuresti ocazional. Ii cunoaste foarte bine pe concurenti si a vrut sa-i sustina si sa le faca cunostiinta cu grupa kangooritzelor oltence.
Cu aceasta ocazie Marian, singurul concurent barbat, le-a dezvaluit motivele prin care a ajuns sa slabeasca  zece kilograme de cand a intrat in campania Sari pentru Tine. Este urmat de Beti care a slabit opt pana acum.
Cu drag le multumesc tuturor celor care au participat la eveniment. M-am simtit minuntat si echipa mea la fel. Asteptam evenimente in Slatina si in viitor. Ne-am simtit acasa, pentru ca sunt oameni primitori si buni. Va invit sa urmariti episodul aici:

http://observator.tv/social/campania-sari-pentru-tine-continua-123751.html

 

Jumps &…Smiles!