Cu 25 de kg mai putin! Kangoo te ajuta si pe tine!

Pe Luiza am remarcat-o la clasele kangoo jumps prin felul in care zambea. Se spune ca atragem oameni care ne seamana intr-o oarecare masura si experienta mea ca instructor mi-a demonstrat de multe oriaceasta teorie.
Ma bucur ca am determinat-o sa iubeasca sportul si ca a ajuns la silueta dorita prin antrenamentele kangoo jumps. La Miercurea Ciuc in ianuarie m-am intalnit cu ea la un curs dedicat viitorilor instructori, rezultand de aici ca pasiunea nu cunoaste limite.

Luiza iti doresc mult succes! Sunt mandra de tine! Urmatoarele randuri, dupa fotografia in care vedeti schimbarea, sunt scrise de ea. Va invit sa-i cunoasteti povestea!

luiza-a-slabit25-de-kilograme

 

„Numele meu este Luiza Ruxandra si m-am hotarat sa scriu aceste randuri deoarece aud mult prea multe fete in jurul meu care vor sa slabeasca prin diete fulger luate de prin ziar, infometare sau nu mai stiu ce solutii, dar nu se gandesc ca exista metode mult mai sanatoase ce le pot ajuta sa ajunga la rezultatul dorit.

Recunosc, la inceput, adica acum aproximativ 2 ani, si eu am fost tentata sa incerc asa ceva, insa am descoperit ghetele kangoo jumps.
Primele sedinte mi s-au parut foarte grele, eu fiind obisnuita cu handball-ul, unde nu trebuia sa faci pasi pe muzica in sincron. Nu m-am lasat insa asa usor si am continuat sa merg de 3 ori pe saptamana la antrenamente. Dupa primul eveniment organizat de Diana la care am participat – JUMPING IN MEN’S CLOTHES am stiut ca este sportul de care m-am indragostit.  De atunci am mers mult mai des la antrenamente si primele rezultate au inceput sa se vada dupa doua luni, asa ca am continuat. Dupa un an a trebuit sa schimb total garderoba.

 Kangoo  Jumps chiar mi-a schimbat total viata, atat fizic, lucru vizibil din poza – cantaresc cu aproximativ 25 kg mai putin, dar si psihic, sunt mult mai fericita, am mult mai multa energie. Si un mic secret…..am devenit dependenta de el!”
Jumps &..Smiles & follow your dream!