Corina este foarte draguta, simpatica, vesela si emana o energie pozitiva si face kangoo jumps de ceva timp. Am rugat-o sa ne povesteasca putin despre legatura ei cu antrenamentele kangoo jumps si iata ce va dezvaluie ­čÖé

De cat timp faci kangoo jumps?

Cu mici intreruperi, de aproximativ 2 ani.

Ai incercat in aceasta perioada si alte tipuri de antrenament? daca da, care?

Da, am incercat si alte tipuri de antrenamente. Am incercat zumba, insa nu am avut norocul de a intalni un instructor atat de talentat, incat sa ma faca sa-mi doresc sa revin. In afara de zumba, mai merg de ceva timp la sedinte de Aqua Gym, se potrivesc nemaipomenit de bine cu vremea caniculara de afara! Am mai incercat, de asemenea, sala de fitness..din pacate, nici aceasta nu m-a convins pe deplin.

Deci te-ai reintors la kangoo? De ce?

Nu m-am intors la kangoo jumps, intrucat n-am renuntat niciodata. Acest tip de antrenament m-a cucerit de la prima sedinta, definitiv; este singurul tip de antrenament la care n-as renunta niciodata!

3. Unde te antrenezi? De ce ai ales aceasta locatie?

Ma antrenez in Scoala nr. 12 Herastrau, datorita faptului ca este aproape de locul de munca, este spatioasa, dar in principal datorita grupei de instructoare de acolo.
┬áE importanta relatia instructor – client?

Este CEA MAI IMPORTANTA relatia instructor-client. Daca instructorul nu reuseste sa te aduca in sala si la a doua sedinta, atunci nu isi face treaba bine. Atata timp cat din partea instructorului primesti atentie, energie si buna-dispozitie, vei dori cu siguranta sa revii la orele sale.

Ce iti place cel mai mult la acest tip de antrenament?

Energia, dinamica si diversitatea sedintelor. Este o ora de antrenament de unde, indiferent de starea in care vii, pleci incarcat cu energie. Am simtit intotdeauna cum primesc din energia ta, inca de la prima sedinta. Ador muzica, ador coregrafiile pe care le cream impreuna, imi plac chiar si exercitiile la salteluta de la finalul antrenamentului.

Ai slabit cu kangoo jumps? a fost usor? ne povestesti putin?

Am slabit, cu siguranta. Nu stiu cate kilograme, nu am vrut sa urmaresc acest aspect, principalul scop a fost acela de a-mi mari rezistenta fizica, de a-mi imbunatati sanatatea si stilul de viata, dar pot sa spun cu certitudine ca am observat o modificare a aspectului fizic, incepand de la musculatura mai definita, rezistenta fizica marita, o piele mai sanatoasa, iar complimentele celor din jur m-au facut sa simt ca munca mea a dat roade si ca exista schimbarea in bine. Cred ca pana la urma, kilogramele sunt doar un numar, tot ceea ce conteaza este sa te simti bine in corpul tau si sa ai incredere in tine.

Kangoo Jumps nu este doar un tip de antrenament sau un hobby, odata ce ti-a intrat in sange, este un stil de viata!

Va asteptam la antrenamente: https://goo.gl/xpK8BN

corina-kangoo