Am facut un articol cu Raluca in anul 2013, cand slabise 22 de kg- https://dianastirbu.ro/inainte-si-dupa/vreau-sa-slabesc-si-reusesc

Intre timp s-a lasat de antrenamente, s-a ingrasat din nou, a revenit, face din nou kangoo jumps si e mai hotarata ca oricand sa fie slaba.

Acum 4 ani si jumatate am inceput antrenamentele cu mine ,iar dupa 2 ani am facut o pauza cam lunga si a revenit in urma cu 5 luni.

Mi-am dorit foarte mult sa imi raspunda la cateva intrebari si iata ce interviu dragut a iesit.

 1. De cat timp faci kangoo jumps?
  Prima data am inceput …in urma cu aproximativ 5 ani, am slabit 35 de kg, iar in pauza ce a urmat am pus 40
 2. Ai incercat in aceasta perioada si alte tipuri de antrenament? daca da care? daca da, de ce te-ai reintors la kangoo? Nu am încercat alt tip de sport pentru ca nu m-a atras. Este foarte simplu de ce  m-am întors…cele 40 kg in plus.
 3. De ce nu ai mai venit la antrenamente dupa ce ai slabit?
  Pentru ca pana de curând nu intelesesem ca mai intai noi trebuie sa ne placem /iubim, ca si ceilalți sa o faca. Deci…m-am cam dat putin la o parte pe mine insumi. Iar cand m-am urcat pe cantar dupa o buna bucata de vreme si am vazut 105 kg am avut un mare soc. Niciodată nu avusesem atât de multe kilograme.
 4. Unde te antrenezi? In Scoala generala nr.12 (este un fata blocului in care locuiesc 😊)
 5. Este importanta relatia cu antrenorul tau?
  Foarte importanta! De el depinde daca după prima sedinta vor mai urma si altele,daca vei duce la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.
 6. Ce iti place cel mai mult la acest tip de antrenament? Slabesti frumos (fara celulita, piele lasata, si este foarte funny)
 7. Cat iti  doresti sa slabesti? De la 95 de kg cat aveam in urma cu 2-3 luni când m-am reapucat de kangoo am ajuns la 86kg …dar pana la 58 mai am de muncit 💪
 8. Ce sfaturi ai da unei persoane care nu a incercat kangoo jumps?
  Nu cred ca mai este cineva care sa se apuce de kangoo la 105 kg..Nu va fie teama sau rusine! Nu atunci cand vrei sa faci o transformare totala pentru a deveni ceea ce iti doresti…Si… nu renuntati niciodata!

Procesul de slabire este unul greu. Din pacate lupta nu se termina dupa ce ti-ai atins scopul. Antrenamentele trebuiesc introduse in mod constant in programul nostru.
Va puteti inscrie la antrenamentele kangoo jumps de grup aici: https://dianastirbu.ro/kangoo-jumps-13

Despre antrenamentele kangoo jumps - Raluca